Review Bluxbox

Van Bluxbox mochten wij een box vol met prachtige beautyproducten ontvangen om te testen. Bluxbox is een beautybox vol met leuke goodies op het gebied van haarverzorging, make-up, lichaamsverzorging en gezichtsverzorging. De box komt elke twee maanden uit en kost slechts €29,95. Dit terwijl de waarde van de box zeker minimaal €100,00 euro is. Kijken jullie mee naar wat voor leuks er in onze box zat?

Olaz Regenerist Whip, Aldo Vandini Sensual Spicer Creme Handsoap, Aldo Vandini Sensual Spice Handbalm, Rexona Orchid Fresh Douchegel

De Olaz Regenerist Whip is wat ons betreft echt wel het pareltje van deze box. De crème is behoorlijk famous op YouTube en wat ons betreft meer dan terecht. Het is een fijne crème die zacht aanvoelt en snel intrekt. Wel heeft de crème een sterke geur waardoor Priscilla met haar ontzettende gevoelige huid nogal bang was dat deze niet geschikt zou zijn, maar ervaarde hier geen hinder van. De crème kost €39,95 en met deze crème heb je de box er, dus allang uit.

De Aldo Vandini Sensual Spiced Handbalm en Handsoap zijn heerlijk kruidige producten die je zeker altijd in huis moet hebben. Het zijn producten die je eigenlijk altijd wel gebruikt en de verpakking is super cute. De zeep kost €6,95 en de travel sized handbalm kost €0,99.

De Rexona Orchid Fresg douchegel is een fris geurende douchegel met geuren van zachte orchideeën. Het is een douchegel die verfrist en vooral geschikt is om je ochtend goed wakker te starten. De Rexona Orchid Fresh douchegel kost €3,95.

Essence Shine Last And Go Gel Effect Nailpolish in #13 Legally Pink, Laritzy Cosmetics Lip Stix Dahlia, Lookx Lip Mask Youth Defense, Oriflame The One 5-in-1 Wonderlash XXL Mascara Black

Essence Shine Last And Go Gel Effect in #13 Legally Pink. Wat een super fijn kleurtje is dit voor de zomer. Hier word je toch blij van? De nagellak kost €1,59.

De Laritzy Cosmetics in Dahlia is een mooie nude kleur lipstick. Deze lipstick heeft een goede pigmentatie en is verkrijgbaar in vijf andere kleuren. Deze lipstick kost €17,70.

De Lookx Lip Mask Youth Defense is een verzorgend lip masker met plumping effect. Dit houdt in dat je lippen er iets groter van zouden worden. Ik had nog nooit een lip masker getest en ik vond het zeker leuk om deze te mogen testen. Ik moet hier nog even aan wennen en ben nog niet zeker of ik deze in mijn verzorgingsroutine zou opnemen. De lip maskers zijn per vijf verkrijgbaar en kosten €29,95.

Oriflame The One 5-in-1 Wonderlash XXL Mascara in Black. Dit is een mascara die ik persoonlijk graag gebruik als laatste mascara om mijn wimpers net even iets meer te spreiden en net dat laatste beetje volume te geven. De mascara kost €15,00.

Colgate Total, Goldwell Creative Texture Dry Boost, Bioskin Dermaspray

De Colgate Total is een tandpasta voor iedere dag en ondersteund de gezondheid van je gebit. De tandpasta kost €3,99.

Oké, de Goldwell Creative Texture Dry Boost spray is voor ons een verhaal apart. Opzich kwamen we prima uit het verdelen van de producten, maar toen dit product aan het licht kwam brak de hel los. Bijna TIEN jaar friendship down the drain. Beide wilden we dit product hebben. De crème konden we delen, maar hoe deel je in hemelsnaam een spray? Na uren van brainstormen bedacht Marrit met haar soms best geniale brein de oplossing dat we de spray gaan gebruiken voor het stappen als we samen stappen. Zoals je wel merkt in dit stuk zijn wij beide dol op texture spray. Deze kenden wij nog niet, dus hier zijn wij erg benieuwd naar. De spray kost €17,95 voor een full size product.

De Bioskin Dermaspray is een spray voor mensen met een eczeem acjtige huid en huidziekten als Psoriasis. Nu heeft Priscilla wel eens wat eczeem op haar armen, maar niet zo hinderlijk dat het een spray als deze nodig heeft. Deze hebben we weggegeven aan een Collega van Priscilla die met Psoriasis de spray goed kan gebruiken. Het zou mooi zijn als de spray haar huid zou verbeteren. De spray kost €19,99.

Wij vonden het ontzettend leuk om deze box te proberen en waren hier erg benieuwd naar. Priscilla heeft wel eens eerder een box van een ander merk geprobeerd en die prijzen kwamen absoluut niet overeen. Dit is bij Bluxbox niet het geval. We hebben alle producten opgezocht en de prijzen kwamen (met uitzondering van aanbiedingen) goed overeen. Het is een goed gevarieerde box met leuke producten die wij nog niet kenden. Wil jij nou ook zo’n leuke box bestellen? Bestel de box dan nu voor €29,95 op https://bluxbox.nl

Liefs, Marrit en Priscilla

*dit artikel is een samenwerking met een bedrijf/merk

10 gedachten over “Review Bluxbox

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s