Het grote afval avontuur deel 7

Het is al even geleden dat ik een update postte over mijn afval avontuur. Hoog tijd, dus weer voor een update. Lees je mee?

Ik weet nog dat ik in het begin dacht dat ik elke week wel een update zou posten, maar in begin gaat afvallen altijd een stuk sneller en dan heb je nog wel veel te vertellen. Ik vrees dat dit ook een korte update wordt, maar ik wilde jullie toch even op de hoogte houden.

Hoe gaat het nu? Eigenlijk nog steeds hartstikke goed. Mijn motivatie om de kilo’s kwijt te raken is nog steeds sky high en ik moet zeggen dat het erg lang geleden is dat ik zo vastberaden ben geweest om door te zetten. Ik geloof dat de laatste keer was in 2015. Toen startte ik op een gewicht van 98 kilo en toen viel ik 20 kilo af. Ik zit nu bijna weer op 78 kilo en lichter dan dat ben ik sinds mijn 21e ook niet meer geweest. Mijn doel nu is om daar zeker weer onder te komen en het dan voor eens en voor altijd ook kwijt te houden. Het is me wel vaker gelukt om weer op die 78 kilo te komen, maar elke keer was het net of er dan een knopje om ging in mijn hersenen waarbij ik dacht “oké Priscilla je bent nu genoeg afgevallen je hoeft je best nu niet meer te doen”. En dan ging mijn gewicht elke keer weer langzaam aan stijgen en schommelde ik tussen de 82 en 85 kilo. In december woog ik zelfs weer 87 kilo. Dit patroon wil ik eindelijk een keer gaan doorbreken.

Op dit moment weeg ik 79,7 kilo. Dat betekent dat ik sinds begin december 7,2 kilo ben afgevallen. Niet slecht al zeg ik het zelf. Steeds vaker valt het mensen op dat ik afgevallen ben. En zelfs “wat zie je er goed uit” klinkt op dit moment niet negatief. Voorheen als iemand dat tegen me zei voelde het vooral dat iemand zei “wat ben je dik”. Ook wordt het merendeel van mijn kleding me te ruim. Ik heb zelfs laatst dezelfde trui gekocht in een andere kleur in twee maten kleiner!!

Dit was het weer voor nu. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer wat van mij te horen. Hebben jullie nog doelen aankomende weken? Let us know in the comments!

Liefs,

Priscilla (en Marrit)

22 gedachten over “Het grote afval avontuur deel 7

  1. Ik vind het een heel mooi gewichtsverlies. Het is best veel, maar ook weer niet zo veel dat je denkt dat het er zo weer aan komt. Echt op een mooie en evenwichtige manier.

    Like

  2. wat super knap dat je zoveel bent afgevallen en dat je er ook nog steeds voor blijft gaan. Lekker werken aan jezelf om de beste versie te worden van jezelf die je wilt zijn. Zet hem op girl!

    Liked by 1 persoon

  3. Afvallen is altijd een ding. Als de knop omgaat lukt het velen ook wel. De kunst is inderdaad om op het nieuwe gewicht te blijven. Veel succes met het behalen van je doel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s