Urban Decay Naked Cherry Palette Review

Vandaag hebben wij voor jullie weer een palette review. Dit keer de Naked Cherry van Urban Decay. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik, voordat ik dit palette bestelde, er niet razend enthousiast over was. Benieuwd waarom ik dit palette uiteindelijk dan toch heb besteld en wat ik er nu eigenlijk van vind? Lees dan gauw even verder!

Dit is het vijfde Urban Decay palette die ik heb toegevoegd aan mijn stash. Vorige week had de Ici Paris XL 40% korting op alle paletten. Dat is natuurlijk niet niks. Ik betaalde nu maar €33,00 in plaats van €55,00. Een koopje dus!

In december was ik een weekendje weg met vrienden. We zijn toen gaan shoppen in Breda. Toen ik daar dit palette bekeek, dacht ik hmmm deze vind ik toch eigenlijk niet heel geweldig. Maar toen de verkoopster (die haar ogen prachtig had opgemaakt) zei dat zij dit palette op had, wilde ik dit palette toch wel een kans geven en besloot ik deze toch te bestellen.

dav

Allereerst wil ik over dit palette zeggen dat ik de verpakking super leuk vind! Ik ben echt een sucker voor leuke verpakkingen. Wanneer dit palette in een saaie zwarte doos had gezeten, dan had de Naked Cherry het niet gehaald tot mijn stash vermoed ik. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de swatches niet heel fantastisch vind. De highlight kleur geeft bijvoorbeeld bijna geen pigment af en ook de shimmery kleuren geven niet het pigment af die ik van Urban Decay gewend ben. Dit vind ik persoonlijk erg jammer. Maar natuurlijk gaat het erom hoe de oogschaduws op het oog eruit zien. De oogschaduws laten zich gelukkig wel erg goed blenden en de kleuren zijn goed op te bouwen. Hierdoor kan je er wel ontzettend mooie ooglooks mee maken, dus echt ontevreden ben ik niet.

Ik vind het ook wel leuk dat de kleuren in de Naked Cherry een keer anders zijn dan de meeste andere oogschaduw kleuren die ik al heb. Zou ik er €55,00 voor willen betalen? Nee dat niet. Ik vind de prijs die ik er nu voor betaald heb meer dan genoeg. Al met al ben ik zeker wel tevreden over dit Naked Cherry palette van Urban Decay. Je kunt er gevarieerde ooglooks mee maken en het heeft een leuke verpakking.

dav

 • Hot Spot (ivory matte)
 • Caution (soft neutral beige matte)
 • Bang Bang (shimmering rose gold)
 • Feelz (dusty rose matte)
 • Juicy (soft peach)
 • Turn On (pale metallic rose shimmer)
 • Ambitious (metallic rose copper)
 • Bing (deep mauve matte)
 • Devilish (reddish plum matte)
 • Young Love (metallic cranberry)
 • Drunk Dial (deep metallic burgundy)
 • Privacy (deep brownish-plum matte)

Heb jij nog leuke paletten gescoord met de actie van de Ici Paris? Of heb je suggesties voor reviews voor andere paletten? Laat het ons weten in de comments hieronder 🙂

Liefs,

Priscilla(en Marrit)

39 gedachten over “Urban Decay Naked Cherry Palette Review

  1. Dankje, wij geven altijd eerlijk onze mening ook als een product niet bevalt haha. Zo hebben andere mensen er ook wat aan. Vind het zelf ook altijd fijn om eerst de mening van anderen te lezen voor ik een relatief duur product aanschaf, maar ik vind het ook altijd er leuk om dingen te testen haha zonder er eerst over gelezen te hebben.

   Like

 1. Ik ben echt dol op de hele Naked reeks! De paletten zijn stuk voor stuk snoepjes om te zien. Jouw swatches vind ik zo onwijs leuk gedaan! 🍒🌿

  Like

 2. Wat heb je er onwijs leuke swatches van gemaakt! Echt heel leuk gedaan met die kersjes!

  En de ooglook die je gemaakt hebt staat niet verkeerd hoor!

  Zelf heb ik het budget niet om dit soort paletten te kopen maar als ik dat wel had had ik deze zeker gekocht 😀 Wat ik hou echt wel van dit soort kleuren 🙂

  Like

 3. Hoe je die swatches hebt gemaakt is echt te leuk! Ik vind het een mooi palette maar de kleuren vallen niet helemaal in mijn straatje. Die actie van de Ici Paris was wel echt heel chill. Ik heb toen nog een Chanel oogschaduw palette gescoord!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s