Het grote afval avontuur deel 6

Vandaag hebben we weer een afval update voor jullie. Vorige keer konden jullie lezen dat ik mijn – 5 kilo doel net niet gehaald had. Zou ik het nu wel gehaald hebben? Ook deden Marrit en ik vorige week een figuur corrigerende behandeling onder de TEI bij Consulinn in Leeuwarden. Nieuwsgierig geworden? Lees gauw mee verder.

Vorige keer konden jullie lezen dat ik op drie ons na mijn eerste vijf kilo helaas niet wss afgevallen. Ik woog toen 82,2 kilo. Nu weeg ik 81,1 en dat betekent dat ik nu 5,8 kilo ben afgevallen. Yeeey er is weer wat af. Je kan je voorstellen dat ik daar natuurlijk enorm blij mee ben. Het eten gaat nog steeds super goed, maar ik merk wel dat ik af en toe een boterham en fruit zoals banaan begin te missen. Ach alles voor het goede doel zullen we maar zeggen. Ik heb zondag heerlijk genoten van Turkse pizza ’s middags en ’s avonds sushi en een paar wijntjes. En het sporten hmm… Ja ik ben nog niet weer in de sportschool geweest.

screenshot_20190218-1244227781692960684433686.jpg

Via Consulinn mochten Marrit en ik vorige week een behandeling onder de TEI komen testen. TEI? Hoor ik je denken… Ja wij hadden ook geen idee wat het was. Ik ging me een beetje inlezen en kwam tot de ontdekking dat het een figuur corrigerende behandeling met direct resultaat is. Nou, klinkt dat niet ontzettend goed? Dat zagen wij wel zitten!

dav

Wat is TEI precies

Bij een behandeling onder de TEI worden je vetcellen geleegd door middel van elektrostimulatie (geloof me het is niet zo eng als het klinkt) de inhoud van de vetcel wordt zo via het lymfestelsel geleegd. De behandeling is te vergelijken met intensief trainen, maar dan terwijl je lekker ligt op een bedje met warme banden om je lijf waarbij je je spieren voelt “werken”. Het is een behandeling die je lijf verbeterd, maar niet voor gewichtsverlies. Per behandeling verlies je gemiddeld tussen de 1 en 15 centimeter.

Hoe is onze behandeling verlopen

Ten eerste kregen wij per mail informatie wat de behandeling precies inhoudt en waarbij de behandeling niet geschikt is. Wij gingen akkoord en hadden een afspraak ingepland. We werden super hartelijk ontvangen door Ciska. Ciska gaf ons nog meer informatie en het opmeten kon beginnen. Wij zaten samen in een ruimte waar we naast elkaar konden liggen. Super gezellig dus. Ciska sloot ons aan op de apparaten en legde hierbij duidelijk uit wat waarvoor was. Ik moet zeggen dat toen ik eenmaal lag en het apparaat nog niet gestart was ik opeens wel een beetje zoiets had van hmmm okee…nu gaat dit apparaat mij pijn doen, maar dit was helemaal niet waar. Het eerste schokjes vond ik wel een beetje spannend haha. Eigenlijk voelt het best wel lekker. Door de infrarood wordt het heerlijk warm en je kan zelf de intensiteit bepalen. Ik denk dat ik het gevoel het beste kan opschrijven als dat je ’s nachts op je hand hebt gelegen en dat je dan wakker wordt of met een slapende voet. Zulke tintelingen een beetje en daarbij voel je dus spierspanning.

Het moment van de waarheid

Ja, en toen was het tijd om na te meten. Heel nieuwsgierig waren we. Priscilla was 11,5 cm kwijt en Marrit 9,5. Het grappige was dat we overal andere uitkomsten hadden. Marrit was bijvoorbeeld wel 4 cm kwijt van haar buik. En bij Priscilla was alles een beetje gelijkmatig eraf. Blij verrast waren wij! Wat een top behandeling. Dus mocht je nog summer ready willen worden, of wil je gewoon een beetje een strakker lijf, dan raden wij je deze behandeling zeker aan, want remember, summer body’s are made in winter.

 • Losse behandeling €49
 • vijf rittenkaart €230
 • tien rittenkaart €450

*dit artikel bevat een samenwerking met een bedrijf

20 gedachten over “Het grote afval avontuur deel 6

 1. Wat goed dat er al zoveel af is! Ik ben verrast door het aantal centimeters… Wat ik me wel altijd afvraag is of het een moment opname is, of dat het bijvoorbeeld na een week nog zo is.

  Like

 2. Ik ken deze behandeling niet. Wel zie ik heel veel alternatieven die mensen aangrijpen, of het werkt voor de langere termijn vraag ik mij af maar kan mij wel voorstellen dat resultaten die je voorgeschoteld krijgt, triggeren. Succes!

  Like

 3. Wat ik vooral leuk vind om te zien is hoe je straalt op de foto’s. Dat is veel meer waard dan zo’n getalletje op de weegschaal. Wel erg top natuurlijk en ik kan mij voorstellen at direct resultaat veel meer motivatie biedt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s