Review: IT-Cosmetic CC Cream

Zoals jullie laatst in onze shoplog hebben kunnen lezen, heb ik in Duitsland de IT-cosmetics CC cream gekocht bij de Douglas. Deze had ik al super lang op het oog en ik was dus ook zeker blij dat deze in Duitsland gewoon in de winkel ligt. Nu ik deze IT-cosmetics CC cream een tijdje in gebruik heb, is het tijd voor een review. Maakt dit product de (bij mij hoge) verwachtingen na? Lees het hier!

Toen Priscilla en ik de Douglas in gingen in Oldenburg en ik helemaal enthousiast werd dat ze de IT-cosmetics CC cream hadden, was Priscilla nogal verbaasd. Wat moet je nou met een CC cream?? Maar zoals altijd had ik deze al vele malen op YouTube voorbij zien komen en alle positieve reacties hierover ook. Dit product heet dus een CC cream, maar dat betekent zeker niet dat deze geen coverage geeft. Want dat heeft dit product zeker wel. CC staat in dit geval voor ´complex correction´. Wat ook inhoudt dat deze cream gewoon full-coverage dekking geeft, zoals een foundation zou doen.

Deze CC cream is ontwikkeld in samenwerking met plastisch chirurgen en dermatologen. De claim is dat deze CC cream full-coverage geeft, hydratatie, verheldert, en een stralend resultaat. Ook helpt het met het coveren van donkere plekjes, vermindert zichtbare poriën, en heeft het SPF 50. Ingredienten zijn onder andere hyaluronic acid, soy extract, firming collageenwith and hydrolysed silk, along with grapefruit, orange, bergamot and lemon oils to infuse skin with refreshing vitamins. Dit klinkt allemaal super goed!

De IT-cosmetics CC cream komt in een squeezy tube, wat naar mijn mening fijn werkt en zonder al te veel bende. De structuur CC cream is heel anders dan wat ik tot nu toen in foundations gewend was. Het is best een dikke creme, maar wel veel creamier dan een foundation ofzo. Ook heeft het een hele andere geur. Ik vind dat er een minder sterke variant van een Weleda luchtje aanzit. Wat natuurlijk altijd beter is dan de verf geur die sommige foundations kunnen hebben.

Gelijk toen ik de IT-cosmetics CC cream op deed, snapte ik de hype rond dit product. Het maakt je huid zo mooi egaal en het lijkt echt totaal niet alsof je foundation op hebt. Het is letterlijk alsof er een soort laagje/filter over je gezicht heen zit. Wauw wat is dit een fijn product. Sinds ik deze heb gekocht, heb ik bijna al mijn andere foundations niet meer aangeraakt. Ik raad deze zeker iedereen aan! Zelf vind ik deze het fijnste aanbrengen met een kwast of gewoon super simpel met mijn vingers. Dit vind ik een mooier resultaat geven dan met een beautyblender. De IT-cosmetics CC cream komt ook nog in een illuminating variant en sinds kort is er ook een matte and poreless versie. Deze wil ik zeker allebei ook nog testen. Gelukkig zijn de IT-cosmetics CC creams ook te bestellen bij http://www.Cultbeauty.co.uk of http://www.beautylish.com.

Met de IT cosmetics CC cream in light
En met de rest vd makeup

Wat is jullie favoriete foundation van de laatste tijd? Of is er een foundation waar van je denkt daar wil ik wel een review over zien? Laat het ons dan weten in de comments.

Liefs,

Marrit (en Priscilla)

15 gedachten over “Review: IT-Cosmetic CC Cream

  1. O dit lijkt me echt heel fijn. Ik gebruik zelf maar al te graag CC Cream, hier reageert mijn huid ook heel fijn op. Dus wellicht is dit een top tip om eens uit te proberen.

    Like

  2. Ik gebruik zelden makeup en heb recent voor het eerst BB cream aangeschaft, maar blijkbaar bestaat er ook zoiets als CC cream. Weer wat geleerd. 🙂 Ik gebruik het niet zo vaak, wel elke dag een beetje oogpotlood maar daarmee houdt het dan ook wel zo’n beetje op.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s