Shoplog Kerstmarkt Oldenburg

De Duitse drogisterijen Rossmann en DM zijn het walhalla voor makeup junkies. En laten wij dat nou net zijn. Wij zijn dan ook zeker goed geslaagd bij deze winkels toen wij een bezoekje brachten aan Oldenburg voor de kerstmarkt. Zo heerlijk om rond te sneupen en nieuwe producten te vinden. Ook favoriete winkels in Oldenburg zijn uiteraard Lush en de drogist, maar ook sieraden winkeltjes en woonwinkeltjes die we hier niet hebben. Kijk mee wat wij hier allemaal gescoord hebben! In dit artikel Marrit haar gescoorde items.

Nanu-Nana

Wij kwamen het super leuke winkeltje Nanu-Nana tegen, wat een soort van Xenos-achtig woonwinkeltje is. Hier hadden ze ook deze schattige kabouters. Wij vroegen aan het meisje wat daar werkte of dit een Duitse traditie is. En dat klopte. Priscilla kan je hier meer over vertellen, aangezien zij haar hele huis vol heeft staan. Dus in haar shoplog lees je hier vast meer over. Ik had nog geen onderzetters in het nieuwe huis en in dit winkeltje kwam ik deze leuke tegen. Ook nam ik voor Imre dit schattige kleine kopje mee met de sneeuwpop voor haar thee (volgens Priscilla zijn dit espresso kopjes….ik vind het baby kopjes).

Sostrenes Grenes

Natuurlijk moest ik ook wat cadeautjes voor Imre meenemen. Bij het winkeltje Sostrene Grenes kocht ik deze leuke spulletjes. Een kussentje in de vorm van een zwaan voor op haar kamertje. Verder kocht ik voor haar een super leuke puzzel van allemaal verschillende beestjes een een boekje om te leren tellen.

Lush

Natuurlijk gingen we ook naar Lush. Wij hadden nogal wat (38 totaal) lege potten mee om in te ruilen voor maskertjes. De meisjes die bij Lush aan het werk waren, wisten niet wat hun overkwam haha. Dus totaal hadden we zeven verse maskers. Helaas waren ze niet allemaal op voorraad, dus we kregen niet precies welke we wilden. Maar gelukkig zijn alle maskertjes van Lush heel fijn (behalve die met knoflook erin..). Ik ging voor Oatifix, Catastrophe Cosmetics en Rosy Cheeks. Natuurlijk kon ik niet weg gaan zonder een grote fles Snow Fairy (fun fact: Priscilla haaaat Snow Fairy). Ook kocht ik mijn favie shampoo (Big) en scrub (Scrubee).

Bij de DM ging ik helemaal los. Zo veel leuke makeup merken die hier verkrijgbaar zijn. In onze photo diary kon je zien hoe groot het NYX schap hier was. Ik scoorde dan ook een NYX lipliner in Nude Suede Shoes en een Powder Puff Lippie in Best Buds. Ook vond ik de Maybelinne Chrome Extreme highlighter in Sandstone. Deze had ik hier nog nooit gezien en ik vond de kleur hiervan erg mooi. In de DM wij waren hadden ze ook een heel groot BH cosmetics schap. Van dit merk heb ik nog geen makeup en besloot de Studio Pro concealer mee te nemen. Ook kocht in van een voor mij onbekend merk (183 days) deze super mooie shimmery eye foil in de kleur Rose. Laatse makeup product wat ik kocht, is deze super mooie lipgloss van The Balm (officieel kocht ik deze bij de winkel Muller) in de kleur Dramatize. Twee haarmaskers gingen ook nog met mij mee naar huis. Eentje voor beschadigd haar en een zilver masker. Ook alle haarproducten zijn zoveel goedkoper in Duitsland dan bij ons.

Rossmann

Bij de drogist Rossmann scoorde ik niet super interessante dingen. Deo is gewoon noodzakelijk. Voor de rest kocht ik haar producten voor Imre. Imre heeft al redelijk lang haar, maar het raakt wel heel snel in de knoop. Daarom kocht ik een conditioner (met bijbehorende shampoo) en een gladmakende olie spray voor haar haartjes,

Douglas

Bij de Douglas scoorde ik deze IT-cosmetics CC cream. Ik had deze foundation (ja het is echt een foundation en geen CC cream) al heel vaak voorbij zien komen. En iedereen is altijd super positief over dit product. Ik had online gezien dat ze IT-cosmetics bij de Douglas in Duitsland verkochten en dan ook super blij dat we gelijk tegen een schap hiervan aanliepen. Ergens wel een klein beetje regrets dat ik niet nog iets van dit merk heb meegenomen. De kwasten voelden ook echt super zacht aan. Helaas van de merken waar wij in geinteresseerd waren, waren niet in de drie Douglassen in Oldenburg. Het bleef dus voor mij bij deze ene aankoop.

H&M

Het was sale in de makeup hoek bij H&M. Hier bij ons (in Leeuwarden) verkoopt de H&M geen beauty, dus wij waren zeker blij om een schap hiervan tegen te komen. En ze hadden ook nog eens sale. Ik kocht 3 lipsticks en een blush voor 1,99 per stuk. Score! Ook kocht ik deze leuke oorbellen met een tortoise (heet dat zo?) print.

Claire´s

Ook bij Claire´s scoorde wij veel leuke spulletjes. Ook hiervan hebben wij geen een in Leeuwarden, dus wij sneupen hier graag altijd even rond. Ze hadden hier een actie drie plus drie gratis, dus wij zochten allebei drie paar oorbellen uit. Wij kozen allebei oorbellen om onze earparty aan te vullen en voor in onze piercings. Ook kocht een scrunchie om uit te proberen (scrunchies yeah or nah?) En voor Imre scoorde ik deze te leuke glitter strikjes, die helemaal leuk zijn voor de feestdagen.

8 gedachten over “Shoplog Kerstmarkt Oldenburg

  1. Oh, ik mis Claire’s! Hier in de buurt is er helaas geen, maar ik vind dat altijd een erg leuke winkel. Ik vind dat je mooie dingen hebt gekocht!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s