Het grote afval avontuur deel 2

Hello, hello. Nou hier is dan mijn tweede deel van ”het grote afval avontuur”. Vandaag ben ik precies een week bezig. Meestal heb ik in de eerste week van een afval poging onwijs veel honger. Deze week had ik dat op de tweede dag. Ik heb deze dag ook iets meer gegeten dan de andere dagen, maar ik had wel getraind die dag. Ik heb iets meer gegeten van producten die ik wel eet. Dit vond ik dus niet heel erg.

Woensdag hebben we Sinterklaas gevierd bij mijn oom en tante. Ik wist dat hier pepernoten, chocolade melk en banketstaaf zouden zijn. Nu bezwijk ik meestal wel als ik pepernoten zie, want hallooooo het zijn pepernoten… Mijn lieve tante had koolhydraatarme bounty’s gemaakt en een plaat koolhydraatarme speculaas. Zo kon ik ook een beetje ”snoepen” en gewoon meedoen. Dat was wel echt super fijn.

Het is mij deze week gelukt om drie keer te sporten. Een keer bij de personal trainer en twee keer naar de sportschool. Ik weet dat ik vorige week heb gezegd dat ik wilde gaan proberen om drie keer naar de sportschool te gaan, maar hee Rome is ook niet in een dag gebouwd of wel? Ook heb ik mij deze week goed voorbereid met maaltijden door goede boodschappen in huis te hebben en maaltijden voor te bereiden voor werk. Wat ook super chill is, is dat twee van mijn collega’s ook aan het afvallen zijn en ook minder koolhydraten eten. Zo hadden we van de week allemaal iets bijgedragen aan het eten van die dag.

Win momentjes afgelopen week

  • Niet gegrepen naar slecht voedsel, ondanks dat het wel veel voor mijn neus heeft gestaan
  • Geen ongezonde Sinterklaas gevierd
  • Mijn patat weggegeven aan Marrit en Imre en zelf opgescheept zitten met een walnoot schil in mijn salade
  • Geen KFC meegegeten zondag, maar gewoon een kipfiletje gebakken en salade gegeten
  • Toch drie keer gesport!

Al met al heb ik, dus een prima eerste week gehad. Het is nog niet een uitgebreid verslag van heb ik jou daar, maar dat kan je denk ik ook niet verwachten na pas een week.

En dan nu dames en heren*drumroll* het moment waarop we allen gewacht hebben. Hoeveel ben ik afgevallen?????

Yesss ik ben 2.4 kilo afgevallen in een week. Ik ben tevreden!

Volgende week weer een update van mijn grote afval avontuur, laat een reactie achter in de comments. Dat zou ik lief vinden.

Liefs,

Priscilla (en Marrit)

13 gedachten over “Het grote afval avontuur deel 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s