5 x Sinterklaas Cadeau’s Voor Vrouwen Onder De €25

Hij komt, hij komt die lieve goede Sint. Vijf december is het al weer zo ver. Ik heb het natuurlijk over pakjesavond. Mocht je nou een Sinterklaas cadeautje zoeken voor je vriendin, vrouw, tante, oma, moeder of wat voor vrouw in je leven dan ook. Ben je ten einde raad en heb je geen idee wat je iemand moet geven? Lees dan gauw verder, want ik geef je vijf tips voor cadeautjes voor minder dan 25 euro.

lipstick-1097142_1920

Lippenstift

Welke vrouw is er nou niet dol op lippenstift? Met lippenstift kan je alle kanten op. Je hebt ze in elke kleur, merk, afwerking en prijsklasse. Zelf zijn wij enorm dol op MAC lipsticks deze zijn o.a. verkrijgbaar bij de MAC store’s, Douglas en de Bijenkorf. Zelf zijn wij beide dol op de kleur Ruby Woo. Ruby Woo is een kleur die eigenlijk iedereen prachtig staat. Hier vind je onze andere favoriete lipsticks van MAC met swatchfoto‘s

berry-bonbon-body-butter-1091875-berrybonbonbodybutter50ml-1-640x640

Body Butter

Met een Body Butter van the Bodyshop kan je nooit de mist in gaan. Op dit moment heeft the Bodyshop de kerstcollectie al weer in de winkel. Ik persoonlijk word hier altijd erg blij van. Het is net even iets anders dan de geuren die je het hele jaar door kan kopen en ik word hier altijd erg blij van. Wie wordt er nou niet blij van de geur Vanilla Marshmallow of Berry Bonbon? Vooral met dit koude weer is het erg belangrijk om je huid goed te beschermen met een goede Body Butter of bodylotion. Je koop de Body Butters al vanaf €6,00 voor 50ml.

16743_8718834135011-c944fdc1-b14b-4072-9408-040647db1442

Sieraden

Diamonds are a girls best friend, am I right? Hoewel je vast geen echte diamant aan de haak slaat voor een bedrag van €25,00, denk ik dat je toch aardig leuke sieraden voor dit bedrag kan kopen. Sieraden zijn wel een heel persoonlijk cadeau, dus ik denk wel dat je degene waar je een cadeau voor koopt heel goed moet kennen om zo iets te kopen. Het zou toch zonde zijn als jij een mooi sieraad koopt en het wordt niet gedragen. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Six of de Lucardi.

9200000063371644

Rituals

Wat het ook altijd erg goed doet zijn de producten van Rituals. Een geur waar ik altijd erg blij van wordt van Rituals is de Happy Buddha lijn. Dit is een geur met noten van friszoete sinaasappel en cederhout. Een andere geur die erg populair is, is de Hammam lijn. Met deze lijn waan je jezelf echt even in een heerlijke spa, maar dan hoef je er niet eens de deur voor uit. De geurnoten in deze lijn zijn van eucalyptus en rozemarijn.

170_500

Parfum

Momenteel zijn er veel luchtjes bij bijvoorbeeld Etos in de aanbieding. Je kan hierbij denken aan luchtjes voor jongere dames zoals Tommy Hilfiger, Christina Aguilera, Calvin Klein, Abercrombie & Fitch, Davidoff, Guess of Burberry. Ook is hier rekening gehouden met luchtjes voor de iets oudere dame met luchtjes zoals Laura Biagotti, Chopard, Vanderbilt en Cacharel Noa. De keuze is dus reuze. Het leuke aan deze luchtjes is dat deze gewoonlijk bijna allemaal boven de 50 euro zijn. Je scoort dus nu een super goede deal. Goed de aanbiedingen in de gaten houden dus. Douglas en Ici Paris XL hebben vaak ook aanbiedingen rond de Sint/Kerst periode.

Mocht je nog een leuke tip voor de Sint hebben, deel deze dan met ons in de comments. Wij wensen jullie een leuke pakjesavond toe!

Liefs,

Priscilla (en Marrit)

*Bronnen fotos: http://www.superwinkel.nl/ http://www.bol.com/ http://www.thebodyshop.com

13 gedachten over “5 x Sinterklaas Cadeau’s Voor Vrouwen Onder De €25

  1. Als ik dan toch mag kiezen dan ga ik voor een bodyscrub van de Bodyshop of van Rituals. Vind ik altijd fijne producten. Lipstick en parfum vind ik lastige cadeaus om te geven omdat kleur en geur heel persoonlijk zijn.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s