Review: Too Faced Gingerbread Spice eyeshadow palette

Het is weer de tijd van het jaar waarin alle merken hun limited-edition christmas producten uitbrengen. Persoonlijk word ik daar heel erg hebberig van. Ik ben dol op kerst en dol op makeup/skincare/haarproducten. Dus ik moet mij heel erg inhouden om niet alles te kopen. Tot nu toe heb ik het weten te houden bij het Too Faced Gingerbread Spice eyeshadow palette. Toen ik deze voor het eerst zag voorbij komen op Instagram, wist ik zeker dat ik deze toch wel echt moest hebben. Ik vind de oogschaduw paletten van Too Faced altijd heel erg goed en hoe cute is deze??!! Maar of deze ook echt net zo fijn als de andere Too Faced paletten die ik heb, dat lees het hier.

Het Gingerbread Spice palette bevat 18 oogschaduws en komt in dezelfde soort verpakking als de chocolate en peach paletten van Too Faced. Dus in een tinnen blikje en met een spiegel aan de binnenkant. Dit keer dus alleen in kerst thema met een gingerbread mannetje op de voorkant. Ook zouden de oogschaduws de geur hebben van fresh-baked gingerbread. Zelf vind ik het meer een soort chemische vanille. Maar goed geur is nou niet het belangrijkste in een oogschaduw. De verpakking van de Too Faced paletten vind ik altijd erg fijn, want ze zijn stevig, makkelijk schoon te maken en ze zijn plat. Dus voor op reis en storage zijn ze ideaal.

Alle kleurtjes in het palette hebben namen die met kerst te maken hebben. Het palette bevat vrijwel alleen maar warme tinten, behalve de kleur Frostbite Me!. Ik vind de kleuren allemaal super fijn om mee te werken. De shadows hebben goed pigment en blenden goed. De oogschaduws zijn van dezelfde kwaliteit als de rest van de Too Faced paletten die ik getest heb. De enige kleur die echt niet goed is, is ook de Frostbite Me! shadow. Deze oogschaduw is crumbly en chuncky. Het zijn eigenlijk alleen maar super grote, grove glitters. Het is net zo´n slechte oogschaduw als de kleur Pink Sugar die in het Semi-Sweet Chocolatebar palette van Too Faced zit (deze heeft Priscilla). Op de ogen lijkt deze trouwens nog wel mooi (ondanks de fall-out). Misschien met een goede glitter primer eronder dat er nog wat van deze oogschaduw te maken valt. Maar voor de rest ben ik super tevreden over de kleuren in dit palette. Mijn favoriete kleur uit het palette is Spiked Eggnog.

Powdered Sugar-Spiked Eggnog-Gumdrop-Gingerbread- Warm&Toasty-O00 Burn!
Frostbite Me!-Lookie At My Cookie-Spice Is Nice-Oh Snap!-Bake It ´Till You Make It-Spice of Life
Sugar Daddy-Figgy Pudding-Hot Toddy-Reindeer Paws-Gingerbread Latte-Spiced Rum

Mijn uiteindelijke oordeel over dit Too Faced Gingerbread Spice palette is zeker heel positief. Super cute, maar zeker van goede kwaliteit. Een goed palette waar je zeker veel verschillende, maar wel complete eyelooks mee kan maken. Ik denk ook zeker dat je een make-up lover hier heel erg blij mee kan maken voor Sint of Kerst. Ik heb deze gekocht bij Cultbeauty, maar heb deze ook bij Douglas op de site zien staan,

Een paar natural looks met het Gingerbread Spice palette

Staat de Too Faced Gingerbread Spice palette op jouw wishlist? Of ga je hiermee misschien iemand heel erg blij mee maken met de feestdagen? Let us know in the comments!

Liefs,

Marrit (en Priscilla)

8 gedachten over “Review: Too Faced Gingerbread Spice eyeshadow palette

  1. Ik ken het merk niet. Een mooie en eerlijke review heb je ervan gemaakt. De naturel looks vind ik erg mooi. Wat is eigenlijk de prijs van een dergelijk palette?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s