Review: Catrice Liquid Metal Longlasting Cream Eyeshadow

Een tijdje geleden was ik bij de Trekpleister. Hier hadden ze een leuke actie op de Catrice en Essence producten. Ik had niet echt specifiek iets nodig, maar ik dacht een nieuw makeupje in de aanbieding halen kan nooit kwaad. Mijn oog viel op de Liquid Metal Longlasting Cream Eyeshadow van Catrice in de kleur When In Doubt, Add Glitter! Alleen de naam al is super leuk, wie houdt er nou niet van glitter? Benieuwd hoe deze oogschaduw mij bevallen is? Lees dan gauw verder.

20181031_164617.jpg
Swatch

Eerlijk gezegd heb ik helemaal niet zo heel veel cream eyeshadows. De cream eyeshadows die ik al heb, heb ik gekregen van Marrit haha. Ik gebruik de cream eyeshadows ook weinig eigenlijk. Ik moet er nog een beetje aan wennen denk ik. Toen ik dit product van Catrice zag liggen werd ik super enthousiast van de kleur. Op de swatch die ik had gemaakt in de winkel leek de kleur een beetje oranjerood met heel veel glitters, maar in bepaald licht lijkt de kleur ook wel weer een beetje roze. Dit vind ik zelf jammer, omdat ik had verwacht dat de kleur vooral oranjerood zou zijn. De pigmentatie is echt super hoog. De verpakking doet mij een beetje denken aan de lekkere plak lipglossjes van vroeger. Ook de sponsapplicator lijkt hier op. Ik had mij van te voren ingelezen over dit product. Er werd aangeraden eerst je ogen te primen en vervolgens je poeder oogschaduws aan te brengen voor je de cream eyeshadow aanbrancht, omdat deze anders afbrokkelt. Dit heb ik dan ook gedaan. Ik heb de sponsapplicator gebruikt, maar ik vond deze niet fijn. Door de sponsapplicator kwam er meteen een hele dikke laag op mijn oog en deze werkte lang niet zo precies als mijn eigen vertrouwde kwasten. Ik heb hiervoor een kwast van een van de Naked Palettes van Urban Decay gebruikt en dit werkte een stuk beter. De cream eyeshadow laat zich niet goed blenden, dus zorg dat je erg precies werkt. De oogschaduw voelde tijdens het aanbrengen vrij dik aan, maar dit trekt snel in en daarna voel je er niks meer van. Ook moet ik zeggen dat de oogschaduw echt wel longlasting is. Deze blijft erg lang goed zitten. Ondanks dat ik denk dat ik deze oogschaduw niet heel vaak ga gebruiken, moet ik zeggen dat dit product mij niet slecht is bevallen. De prijs van dit product is €3,99. Ik denk dat dit een prima prijs is voor een cream eyeshadow als deze.

20181031_152420_001.jpg

Gebruik jij wel eens cream eyeshadows?

Liefs,

Priscilla en Marrit

11 gedachten over “Review: Catrice Liquid Metal Longlasting Cream Eyeshadow

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s