What´s in my shower?

Vandaag laat ik jullie zien welke producten ik gebruik onder de douche. Als echte (uhum) beautyblogger staat er natuurlijk wat meer in mijn douche dan alleen een stukje zeep. Ook laat ik jullie zien welke geuren showergels Weleda in hun assortiment heeft zitten. Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Als eerste de producten die ik voor mijn haar gebruik. Al een hele tijd gebruik ik de Resistance shampoo en conditioner van Kerastase. Deze zijn mij ooit aangeraden door mijn kapser. Mijn haar groeide niet (want het brak constant af) en ik wilde lange haren. Eerste geloofde ik er niet zo in dat een shampoo en conditioner echt kon helpen. Maar uiteindelijk, desperate dat ik was, toch maar deze set aangeschaft. En nu kan ik er niet meer zonder! Wat heeft dit mijn haar geholpen. Als je struggles hebt met haar wat niet kan groeien en/of afbreekt raad ik je aan om deze shampoo en conditioner te proberen. Andere tips die ik hiervoor heb zijn de standaard zo min mogelijk hitte op je haar gebruiken en wanneer je dit wel doet, gebruik dan alsjeblieft een goede heat protector.

Aangezien mijn haar in een assige tint blond is geverfd en mijn haar van zichzelf nogal veel warmte bevat, was ik mijn haar af en toe ook een met zilver shampoo. Die ik hier op het moment voor gebruik is de So Silver shampoo van Matrix. Een prima shampoo die doet wat ie moet doen. Zo heel vaak was ik niet mijn haar, maar als het echt nodig is en ik moet snel (lees: geen tijd om conditioner in te laten trekken) dan gebruik ik de Ausome volume shampoo van Aussie. Ik ben super fan van de hele Aussie lijn en als extra bonus ruiken al hun producten ook super lekker.

Ben je benieuwd naar welke skincare producten ik gebruik? Lees dan hier mijn artikel die ik schreef over mijn skincare routine. Hierin vertel ik uitgebreid over deze producten.

Om te wassen in the shower gebruik ik graag de douchegels van Weleda. Van Weleda kregen wij vier van hun douchegels om te testen. Wij kregen de varianten Lavendel Ontspannende douchegel, Wilde Rozen Harmoniserende douchegel, Arnica Sport douchegel, en de Duindoorn Vitaliserende douchegel. Mijn favoriet is de Duindoorn variant en die van Priscilla de Arnica variant. Afhankelijk van de mood waarin je bent, kun je dus een andere douchegel gebruiken. Naast deze zijn er ook nog een Citrus, Granaatappel, Evening Primrose, Amandel, en mannen variant douchegel

Voor een milde scrub voor het lichaam, gebruik ik de Weleda Berken douchepeeling. Deze peeling heeft mij echt aangenaam verrast. Het geeft je humeur en energie-level echt even een oppepper door de frisse citrus-achtige geur. Ook zijn de peeling korreltjes super fijn, zodat je niet het gevoel hebt dat je je huid er af scrubt.

Persoonlijk houd ik af en toe ook wel van een wat zwaardere scrub. Hiervoor gebruik ik dan de Rub Rub Rub van Lush. Deze maakt je velletje super zacht en heeft de geur van jasmijn. De scrub bevat ook zeezout, wat ontstekingremmend werkt. Nu lees ik op de Lush website dat deze scrub ook als een shampoo te gebruiken is voor volume en glans. Dat ga ik zeker een keertje testen.

Na het douchen smeer ik mij graag in met de Granaatappel olie van Weleda. Dit is een fijne olie die totaal niet vet is ( iets wat ik haat) en snel intrekt. Persoonlijk vind ik deze naar cola snoepjes ruiken en heeft dan ook niet die typische kruidige Weleda geur. Dus mocht je niet van die geur houden, maar vind je het wel belangrijk om natuurlijke producten op je huid te smeren, dan zou ik je aanraden om deze eens te proberen. Ook vind ik hierdoor een beetje een kerst geurtje hebben, dus super lekker voor deze tijd van het jaar.

Uiteraard is een scheermesje en schuim ook very necessary. Tip: heb je stugge haren of blijven je benen niet lange genoeg glad? Probeer dan een keer mannen scheermesjes. Deze zijn namelijk anders dan die voor vrouwen. Werkt echt super goed.

Wat staat er bij jullie in de douche? En hebben jullie de douchegels van Weleda wel eens geprobeerd? Laat het ons weten!

Liefs,

Marrit (en Priscilla)

3 gedachten over “What´s in my shower?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s