Action Make-up Testen: Beautyful Eyes Palette & Silicone Makeup Brushes Set

 

De Action is een winkel die we vast allemaal wel kennen. Mocht dit nou niet het geval zijn…de Action is zo’n winkel waar je voor drie dingetjes naar binnenloopt en 400 euro armer weer naar buiten loopt. Ze hebben werkelijk van alles. Kattenvoer, gereedschap, wasmiddel, tafeltjes, kaarsjes, speelgoed, snacks, maar dus ook makeup. Ben je benieuwd wat ik heb gekocht en wat ik er van vond? lees dan gauw even verder!

Een aantal weken geleden was ik met een vriendinnetje in de Action. Zij spotte de kwastenset als eerst en zei dat ik deze wel kon testen voor de blog. Ik weet nog dat ik dacht, ja dat kan ik wel doen, maar toch nam ik ze toen niet mee. Een paar dagen later was ik met Marrit in de Action en zag toen weer de kwastenset. Ook viel mijn oog op het oogschaduwpalette. De producten waren niet duur, dus ik dacht ik probeer ze gewoon.

Oke dan nu mijn oordeel over de kwastenset. De verpakking van de kwastenset ziet er schattig uit. Ik bedoel, wie houdt er niet van roze? Ik was van te voren al bang dat ik deze kwastenset niks zou gaan vinden. Het idee van siliconen kwasten stond mij al een beetje tegen van te voren. Ik heb met de twee grootste kwasten een poging gedaan tot het aanbrengen van mijn foundation. Dit gaf mij een beetje het idee alsof ik letterlijk mijn gezicht aan het dicht plamuren was. De kwasten voelde erg stroef, de foundation liet strepen achter en wilde totaal niet blenden met mijn huid. Ook heb ik het oogschaduw kwastje geprobeerd in combinatie met het Beautyful Eyes Palette. Met het aanbrengen van de oogschaduw met dit kwastje gaf dit wel meer pigment af, maar de vorm was niet erg praktisch vond ik zelf. Ook voor deze kwast geldt weer dat je de make-up niet mooi kan blenden zo. Deze kwasten zijn voor mij dus een no-go en verdienen wat mij betreft een enkeltje prullenbak. Ik moet zeggen dat het enige positieve wat ik kan bedenken is de roze verpakking.

Ook over het oogschaduwpalette ben ik niet te spreken. Het doosje voelt als vrij goedkoop materiaal(dat zal het vast en zeker ook zijn). Het doosje sluit niet goed, waardoor de makeup snel zal uitdrogen. Ik vind de kleuren hoe ze in het doosje zitten wel mooi, maar ze gaven amper pigment af. Ook waren de oogschaduws heel erg poederig. Dit vind ik zelf niet heel prettig. De lichte matte kleur heb ik gebruikt als transitie kleur. Deze zag je vrijwel niet op mijn oog. Ik heb de donkere matte kleur gebruikt in mijn arcadeboog voor meer diepte, maar ook dit was nogal telleurstellend. De gouden kleur die ik heb gebruikt zie je dan wel weer, maaar maar een klein beetje. Al met al ben ik dus niet tevreden. Ik zal ook niet snel weer makeup kopen bij de action. Dan hou ik de volgende keer zes euro over van de 400 die ik er anders zou uitgeven.

gebruik jij wel eens Action makeup? Zoja, wat zijn jouw bevindingen? Laat het ons weten in de comments.

Liefs,

Priscilla en Marrit

30 gedachten over “Action Make-up Testen: Beautyful Eyes Palette & Silicone Makeup Brushes Set

 1. Jammer dat de oogschaduw tegenvalt, het ziet er namelijk wel erg mooi uit! Zelf gebruik ik voornamelijk oogschaduw van Dior en Mac. Mijn ervaring is dat die goede pigment afgeven en lekker lang blijven zitten. 🙂

  Like

 2. Ik geef zelf liever wat meer geld uit aan make up. Ik heb ooit een blusher gekocht en gebruik het nog steeds maar dat is ook wel het enige haha. Toch leuk zo’n review!

  Like

 3. Siliconen sponsjes en kwasten zijn ook niet mijn favoriet ^^
  Het oogschaduwpalette heb ik ook al zien liggen bij mijn Action, maar hij sluit inderdaad niet goed (er lag eentje open op het schap), dat is inderdaad niet goed voor de oogschaduws. Over dat de verpakking goedkoop materiaal is, kun je wel verwachten vind ik, al hebben ze ook producten waarvan de verpakking wel een goed kwaliteit heeft. Ik heb zelf het Trance palette en daar ben ik wel tevreden over. Zeker voor zo een lage prijs.
  – xx Daisy

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s