Bath and Body works fall haul

Al jaren zie ik de producten van de Amerikaanse winkelketen Bath and Body works voorbij komen op Youtube. Waar ik vooral altijd heel erg benieuwd naar was, waren de herst/kerstmis candles die Bath and Body works ieder jaar weer uitbrengt. Het klinkt altijd of deze kaarsen je huis super lekker laten ruiken. Ik heb ooit eens de kaarsen van Yankee Candle geprobeerd, omdat ik niet wist of de Bath and Body works in Nederland verkrijgbaar waren, en deze vond ik echt heel erg vies. Bovendien kreeg ik hoofdpijn van de geuren van deze kaarsen. Maar nu heb ik een webshop gevonden die Bath and Body works producten verkoopt en bovendien gaan we verhuizen. Dus ik vond het tijd om deze producten een keer te gaan proberen. Ben je benieuwd wat ik bestelde, lees dan snel verder!

De eerste kaarsen die ik heb besteld zijn twee die echt ieder jaar weer voorbij zie komen op Youtube: Leaves en Sweater weather. Deze grote kaarsen zijn de 3-wick candles. De geur Leaves bevat noten van crisp red apple, golden nectar en warm clove spice. Zelf vind ik de kaars super lekker ruiken. Deze ruikt wel echt naar herfst. Het is een kruidige, warme geur die echt past bij de tijd van het jaar.

Sweater weather daarentegen is een hele frisse en wat lichtere geur. Deze bevat noten van fresh sage, juniper berry, aromatic eucalyptus en fresh woods. Ik moest de kaarsen bestellen aan de hand van geur beschrijvingen van andere mensen. Hierdoor was ik er niet helemaal zeker of ik deze kaars lekker vond ruiken. Het was dus een beetje een gok, maar ik vind deze toch wel erg lekker. De geur is wel fris, maar niet vies goedkope wc spray fris. Er zit toch nog wel een vleugje zoet doorheen. Als een frisse herfst ochtend.

De andere kaarsen die ik bestelde zijn allemaal zoet van geur. De eerste is Blueberry maple pancakes. De geurnoten van deze kaars zijn wild blueberries, griddle fresh pancakes en warm maple syrup. Dit klinkt echt jammie. De kaars ruikt dan ook behoorlijk zoet, maar toch ook fruitig. Een beetje naar snoepjes. Ik vind dit niet specifiek een herfstgeur, maar wel erg lekker.

De volgende kaars is in de geur Pumpkin pecan waffles. Dit is de enige kaars met een geur waarvan ik niet zeker weet of ik deze lekker vind. Soms heb ik namelijk als het hele zware, zoete geuren zijn, dat je er misselijk van wordt. Ik moet deze kaars eerst branden om te beoordelen of deze geur kan handelen. De geurnoten zijn maple syrup, golden waffles, pumpkin spice en brown sugar.

Ook bestelde ik nog de Caramel pumpkin swirl kaars. Deze vind ik wel weer een herfstige geur hebben. Zo’n geur van regenachtige avond met een blanky, pepernoten en kopje thee op de bank. De geurnoten zijn luscious caramel, ground cinnamon, rich brown sugar en creamy vanilla. Als je hiervan geen zin krijgt in taart…

Het kleinere kaarsje wat ik bestelde, op rechts, is in de geur Marsmallow fireside. En dit is echt mijn favoriet van deze haul. De geurnoten zijn toasted marshmallow, smoldering woods, fire roasted vanilla en crystallized amber. Alsof je dus in het bos zit marshmallows te roosteren. Ik was bang dat dit zo’n vieze goedkope weeïge hoofpijn vanille geur zou zijn. Maar dat is zeker niet het geval. Als ik zou moeten kiezen, zou ik je deze het meeste aanraden.

De twee hand soaps die ik bestelde zijn Marshmallow pumpkin latte en Flannel. De geur Flannel zag ik ook heel veel voorbij komen op YouTube. Aan de hand van de geur beschrijving dacht ik dat dit niet een geur zou zijn die ik super lekker zou vinden, maar ik was wel benieuwd. Daarom bestelde ik de handzeep en niet een grote kaars. En het is indd niet een geur waar ik super dol op ben. Het ruikt naar mannen aftershave. Maar in een zeepvorm is het prima. De Marshmallow pumpkin latte geur daarentegen vind ik wel super lekker. Lekker zoet. Verder bestelde ik ook nog twee handgels. Ik ben dol op deze handgels, want ik heb graag schone handen. Deze ruiken veel lekkerder dan die gewone die naar alcohol ruiken. En deze zitten in een handige kleine verpakking.

Dit was mijn Bath and bodyworks haul. Zijn jullie bekend met de producten van dit merk? Zo ja laat ons dan weten wat je favoriete geuren zijn! Ik bestel deze producten bij de website Cosy Favorites, waar ze ook een van mijn andere favoriete merken Soap and Glory verkopen.

Liefs,

Marrit en Priscilla

16 gedachten over “Bath and Body works fall haul

  1. IK ben benieuwd hoe het is om deze kaarsen te branden, meestal vind ik geurkaarsen te sterk. De namen van de kaarsen zijn wel supper leuk. Misschien kun je er nog eens over schrijven als je ze hebt geprobeerd, ben benieuwd welke dan de echte aanraders zijn!

    Like

  2. Wauw, waar heb je die gekocht dan? Ik dacht dat Bath & Body Works nietin Nederlandverkrijgbaar was. Ik ben overigens zelf gek op de waxmetls van Yankee Candle maar miin man krijgt er hoofdpijn van. Misschien vindt hij deze geurkaarsen wel lekker.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s