Beste budget concealers

Yeah weer een nieuwe artikel op Lipstick&Cupcakes. Iedereen gaat wel eens avondje te laat op bed door een feestje of een serie binge watchen. En ja dan de dag erna dan zie je dat slaaptekort onder je ogen. Of je hebt gewoon permanent wallen. Of je bent moeder. Anyway we kunnen allemaal af en toe (of iedere dag) wel wat concealer gebruiken. Vandaag laten we jullie de 5 beste budget concealers zien. Er zijn tegenwoordig zoveel goede concealers te krijgen voor een fijne prijs. Daarvoor hoef je echt geen dure aan te schaffen. De concealers in de drogist zijn zeker net zo goed, dan niet beter, als high-end concealers. Ik had er zelfs nog moeite mee om deze lijst in te korten tot maar 5 concealers. Kijk dus snel mee naar welke dit zijn.

1) Essence camouflage plus matt concealer

De eerste favoriete budget concealer is nog super nieuw en kwam uit met de nieuwe herfst producten van Essence. En het is de nieuwe camouflage plus matt concealer. Volgens de Essence site moet er ook nog een luminious versie hiervan zijn. Deze heb ik nog niet in de winkel zien liggen, maar wanneer ik deze tegen kom ga ik deze ook zeker testen. Van de matte versie ben ik in iedere geval super fan. Wat een super concealer is dit. Heel goed dekkend, gaat niet in de lijntjes zitten en blijft de hele dag zitten. Ik ben persoonlijk niet heel erg fan van de applicator, maar deze is ook niet heel erg slecht. Gewoon niet mijn favoriet.

Super super nadeel is wel de kleur selectie. Er zijn 3 kleuren verkrijgbaar. En ook nog drie soorten wit. Deze concealers zijn al te licht voor Priscilla. En zij is zeker bij lange na niet de donkerste persoon op aarde. Dus er moeten zeker meer kleuren en dan zeker donkerdere kleuren bij komen, want het is gewoon een super fijne concealer. Deze concealer claimt ook tatoeages te coveren. Ik heb het getest en dat doet deze concealer zeker niet. Ondanks dat de concealer dit niet covered, blijft de dekking we is de heel goed.

*Essence camouflage plus matt concealer €2,89

2) Catrice liquid camouflage concealer

De liquid camouflage concealer van Catrice is een van mijn all-time favorite concealers, zowel low-budget als high-end. Dit is gewoon een super goede concealer. Deze dekt goed, blijft de hele dag zitten en trekt niet in de lijntjes. Ook de verpakking is praktisch en de applicator is ook fijn in gebruik. De concealer claimt ook waterproof te zijn, maar dit heb ik zelf nooit getest. Het zou mij niks verbazen (als denk ik meer water resistant dan), want deze concealer zit echt muurvast op je gezicht. Deze camouflage concealer is er ook in een vaste vorm. Ik heb deze ook en vind de vaste vorm ook heel fijn. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat. Wel weer een vreemde kleur selectie en vreemde nummering van de kleuren.

Catrice liquid camouflage concealer €3,59

3) Colourpop no filter concealer

Derde beste budget concealer vind ik de no filter concealer van het Amerikaanse merk Colourpop. Deze concealer is denk ik de lichtste qua dekking en structuur. Hierdoor geeft deze een mooi effect onder de ogen. De no filter concealer lijkt ook nooit cakey of droog onder mijn ogen. Ook vind ik van alle beste budget concealer deze de mooise verpakking hebben. Mooi strak en simpel. De applicator van deze vind ik ook super. Het sponsje beweegt soort van mee met aanbrengen (deze is super buigbaar) waardoor je goed in die hoekjes van je ogen kunt komen. Ook zijn er heel veel kleuren beschikbaar, dus er zit zeker voor iedereen een kleur bij. Nadeel is wel dat je het uit Amerika moet bestellen, want Colourpop is helaas niet verkrijgbaar in Nederland.

*Colourpop no filter concealer $6

4) Makeup Revolution conceal and define concealer

De conceal and define concealer werd al snel helemaal een hype op YouTube, omdat deze een dupe zou zijn voor de ow zo populaire Tarte shape tape concealer. Ten eerste doet de verpakking zeker aan de shape tape denken. En de grote applicator is gewoon het zelfde. Overigens werkt deze wel heel prettig. Zelf heb ik de shape tape concealer ook, maar ik kan nou niet zeggen dat het exacte dupes van elkaar zijn. Ik denk dat de shape tape wel meer coverage heeft. Maar ondanks dat blijft dit een super fijne concealer. Dekt goed, werkt fijn en blijft goed zitten. Ook hier zitten er gelukkig veel kleuren in het assortiment. Onlangs is hier ook een foundation van uitgekomen waar ik super benieuwd naar ben. Deze wil ik ook zeker testen.

*Makeup Revolution conceal and define concealer €4.95

5) Maybelline age rewind concealer

Een oldie maar een goodie deze Age rewind concealer van Maybelline. Een paar jaar geleden was dit DE concealer die iedereen gebruikte op YouTube. En met een goede reden. Fijne concealer, makkelijk en snel in gebruik en maakt de huid onder je ogen net een beetje gladder. Tot voor kort was deze concealer niet meer in Nederland verkijgbaar (nu gelukkig wel weer), dus sloeg ik altijd een voorraad in als ik in Duitsland was. Zeker aanrader om dit nog steeds te doen, want Maybelline is daar gewoon een stuk goedkoper. Hier in Nederland is deze, zeker vergeleken bij de rest van de concealers uit di artikel, nog wel redelijk prijzig. Dus zou zeker even een aanbieding dan afwachten. Ook een populaire concealer van Maybelline is de Fitme!. Zeker ook een goede concealer, maar als ik moest kiezen wint voor mij zeker de age rewind.

*Maybelline Age rewind concealer €9,79

Graag had ik de concealers nog even apart op de foto gezet, maar vanwege verhuizing zaten deze ingepakt. Dus Google is your best friend als je meer wil zien van een van deze concealers. Wat zijn jullie favoriete budget concealers? Laat het ons weten in de comments!

Liefs,

Marrit (en Priscilla)

4 gedachten over “Beste budget concealers

  1. Heel tof blogbericht! I love concealer, zeker voor die dagen wanneer je geen foundation wil dragen, maar toch hier en daar wat wil wegwerken. Zowel die van essence, catrice als die van makeup revolution heb ik allen al gebruikt en net als jullie zijn deze topfavorieten!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s