Relaxnight routine met Weleda

Wij houden ervan om af en toe een avondje voor ons zelf te nemen om lekker te relaxen. Even helemaal niks en alleen maar ontspannen. Bij zo´n relaxavondje hoort natuurlijk ook de badkamer omtoveren tot at home spa en jezelf tot in de puntjes te verzorgen. Hoe fijn is het om even helemaal tot rust te komen en jezelf weer helemaal op te laden op deze manier. Wat wij graag doen tijdens zo´n relaxavondje en welke producten wij hiervoor gebruiken, lees je in dit artikel.

Het eerste wat wij graag doen op ons relaxavondje is het bad vullen met de Weleda lavendel ontspannende douchecreme. Dit is eigenlijk dus voor onder de douche, maar werkt ook prima voor in bad. Ook sprayen wij de heerlijke Weleda zuiverende roomspray voor de ultieme relax omgeving. Deze roomspray zuivert de lucht van belastende stoffen en bevat 100% biologische essentiële oliën. Dit zijn de kleine dingetjes die er voor zorgen dat je helemaal zen wordt. Deze spray is niet geschikt in een ruimte waar kinderen onder de drie jaar verblijven.

Terwijl het bad volloopt, maken wij een heerlijke kopje thee voor onszelf. Natuurlijk met een lekker koekje of stukje chocolade erbij. Ook zoeken wij alvast een romantische film of spannende serie uit om te zien tijdens het badderen. Voordat we het bad in stappen is het super belangrijk om eerst je gezicht te reinigen. Wij gebruiken hier graag de milde Weleda reinigingsmousse voor. Deze reinigt de poriën en verwijdert makeup en overtollig talg. Daarna brengen wij een lekker gezichtsmaskertje aan. En nu relaxen maar!

Na het bad smeren wij ons in met de Weleda lavendel ontspannende bodyolie. Deze olie verzacht en verwarmt de huid. Ook zorgt lavendel voor een betere nachtrust. Dus als je wat moeite hebt om in slaap te komen af en toe, dan is het zeker de moeite waard om dit eens te proberen. Ook smeren wij ons gezicht in met een lekker hydraterende crème. Wij gebruiken graag hiervoor de Iris lijn van Weleda. Deze crème reguleert de vochtbalans van je huid en bevordert tevens de zelfregulerende eigenschap van je huid. Vergeet ook niet om je lippen wat extra aandacht te geven en in te smeren, zeker nu we het koudere weer tegemoet gaan. Super fijn hiervoor is de Everon lipbalsem van Weleda. Deze beschermt de lippen en ruikt super lekker naar rozen en vanille.

Op zo´n me-time avondje doen wij ook graag nog even een manicure. Verzorgde handen staan mooi en van een leuk kleurtje op de nagels worden wij altijd vrolijk. Na het lakken van onze nagels in ons favoriete kleurtje nagellak smeren wij onze handen in met de Weleda Duindoorn handcrème voor extra voeding van je handen. Deze crème trekt snel in en ruikt heerlijk naar citrus en grapefruit. Heb je nou hele droge handen, probeer dan eens de Weleda Skin Food om ze in te smeren. Deze crème kun je ook gebruiken voor andere droge plekjes op je gezicht of lichaam. Zeker ook een aanrader voor in de herfst/winter maanden.

Dit is dan onze relaxnight routine met de heerlijke producten van Weleda. Wat doen jullie graag om te relaxen en welke producten gebruiken jullie hiervoor? Laat het ons weten in de comments.

Liefs,

Priscilla en Marrit

*Disclaimer: dit artikel betreft een samenwerking

16 gedachten over “Relaxnight routine met Weleda

 1. Wat een heerlijke relax routine, en dan ook nog eens met zulke fijne producten. Zelf gebruik ik op het moment veel van Beauty Kitchen. Deze producten zijn ook super fijn en ruiken heerlijk. zo voelt iedere routine als een relax momentje ❤

  Like

 2. een relaxavondje, pfff, ik kan mij niet meer heugen wanneer ik dat heb gehad. te druk ervoor, maar ik denk dat ik het wel zsm ga inlassen. Ff me-time is verstandig nu!

  Like

 3. Klinkt heerlijk mijn vriend had 3 jaar een bad en nu hebben we een nieuw huisje zonder bad mis het soms wel maar heb nu heerlijke lavendel olie en pillow spray zie deze blog ook super lekker hihi

  https://hotthingsforladies.wordpress.com/2018/10/23/deze-100-natuurlijke-lavendel-olie-kussen-spray-moet-je-echt-proberen-zo-relaxt/

  Ik wil de douche gel wel eens uit proberen van deze blog.fijne avond jullie 🍁🌺👄🍷😘

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s