Essence Melted Chrome Eyeshadow Review

Kort geleden kwam Essence weer uit met nieuwe producten voor de herfst. Priscilla en ik deden verschillende tripjes naar de Kruidvat om de schappen af te zoeken naar de nieuwe producten. We kwamen deze Essence Melted Chrome eyeshadows tegen en ik vond deze er gelijk erg mooi uit zien. Na het swatchen was ik om en nam ik twee kleurtjes mee. Maar vond ik ze net zo goed op mijn ogen als dat deze shadows swatchtte? Lees dan nu snel deze review.

De Melted Chrome eyeshadows zijn er in zes kleuren en ze kosten €2,99 per stuk. De textuur van deze shadows zijn een hybride tussen een cream en een poeder. Super creamy en zacht. Volgens de Essence site hebben deze een bouncy structuur en zijn ze hoog gepigmenteerd. Dit zijn wel het soort oogschaduws die je het beste met je vingers kan aanbrengen i.p.v. met een kwast. Of eventueel een flat shader brush zoals de MAC 242. Dit omdat je zo de beste pigmentatie op je oog krijgt. Deze oogschaduws zijn gemaakt rond het metaal thema. De namen zijn ook erg leuk verzonnen rond dit thema. Oke en dan nu mijn oordeel over deze Melted Chrome eyeshadows van Essence.

01 Zinc about you – 02 Ironic – 03 Platinum nights – 04 Steel the look – 05 Lead me – 06 Copper me

Wauw wauw en nog eens wauw. Wat een geweldige oogschaduws zijn dit. Kijk eens die swatches!! Nou zeggen swatches niet zoveel over hoe de oogschaduws op je oogleden pakken. Maar ik kan je vertellen dat ze er op je oogleden ook zo super pretty uitzien. Deze zijn inderdaad super creamy, geweldig gepigmenteerd, makkelijk aan te brengen en deze blijven ook nog een super goed zitten. Soms heb je wel eens dat met van die wat meer creamy oogschaduws deze helemaal in je lijntjes gaan zitten of gedurende de dag afbrokkelen. Deze oogschaduws doen dat dus niet. En dat voor zo´n lage prijs. Ik ben super onder de indruk. Dit zijn echt een van de beste oogschaduws die ik ooit heb gebruikt. Als Essence nog een champagne kleur, een mauve en een goud kan toevoegen aan het assortiment dan zou ik helemaal happy zijn.

Hebben jullie deze oogschaduws of andere nieuwe producten van Essence al getest? Zo ja, laat ons dan zeker even weten in de comments wat jullie er van vonden en of er nog aanraders zijn.

Liefs,

Marrit (en Priscilla)

21 gedachten over “Essence Melted Chrome Eyeshadow Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s