Babygirl shoplog

Onlangs heb ik weer wat nieuwe items voor Imre haar klerenkast gescoord. Dus ik vond het leuk om deze weer eens te laten zien door middel van deze shoplog. Alle nieuwe herfstcollecties liggen weer in de winkels en het proleem is altijd: alles is leuk en schattig. Dus ik wil alles hebben voor Imre. Vast herkenbaar. Maar uiteindelijk zijn het deze vijf outfitjes geworden. Ik shopte deze bij Prenatal, Zara, en de 4 Seizoenen in Leeuwarden. Benieuwd geworden welke outfitjes het zijn geworden? Lees dan snel verder!

Outfit 1

Dit setje scoorde ik bij de Prenatal. Ik vond deze paarse/aubergine kleur super mooi. Zeker voor de herfst. Dit setje is ideaal voor als het wat minder mooi weer is, maar nog steeds wel lekker qua temperatuur. Een beetje van dat tussenin weer. En wordt het wel kouder, dan is het super makkelijk te combineren met een vestje

 • Shirtje: Prenatal
 • Broekje: Prenatal

Outfit 2

De tweede outfit scoorde ik bij Zara. De laatste tijd vond ik Zara niet zo heel leuk, maar nu de herfst collectie in de winkel ligt, wil ik alles hebben voor Imre. Bij dit eerste setje vond ik de gele kleur van het shirt erg mooi. En spijkerbroekjes kunnen ze nooit genoeg hebben vind ik. Dat is altijd goed.

 • Shirt: Zara
 • Jeans: Zara

img_20180815_134654103585927.jpg

Outfit 3

Ook de derde outfit komt van Zara. Deze trui met de schaapjes is echt te cute. Het was Priscilla die deze trui gelijk zag liggen. Ik combineer deze met een stoere, lichte spijkerbroek. Zo maakt het de outfit net wat minder lieflijk. Een paar stoere sneakertjes eronder en gaan met die banaan.

 • Trui: Zara
 • Jeans: Zara
 • Sneakers: Nike

img_20180815_134053578779378.jpg

Oufit 4

De laatste outfit die ik bij Zara scoorde. Ik vind het altijd heel moeilijk om basic zwarte shirtjes en broekjes te vinden voor een baby/dreumes/peuter. Toen ik dit zwarte broekje zag, dacht ik ook gelijk die moet ik meenemen. Wat deze extra leuk maak, zijn de stoere knopen op de voorkant. Ik combineer deze broek met dit schattige vestje met appeltjes. Helemaal leuk voor de herfst.

 • Vestje: Zara
 • Broek: Zara

img_20180815_134522908981168.jpg

Outfit 5

De laatste outfit scoorde ik bij de vier seizoenen. Dit is een relatief nieuw kinderkleding winkeltje in Leeuwarden. Naast kleding heeft het ook super leuke kinder accessoires en boeken. Als je een keer in Leeuwarden bent is dit winkeltje zeker een aanrader. Ik vind leopard print super leuk. Dus dit jurkje kon ik zeker niet laten liggen. Helemaal omdat het net even iets anders is dan anders vanwege het groene. Ook kocht ik hier deze te leuke schoentjes bij. Mooie kleur en overal bij te combineren.

 • Jurkje: Carlijn Q
 • Schoentjes: Mockies
 • Tasje: Lilliputiens

Kleine toevoeging

Ik dacht klaar te zijn met shoppen voor Imre, maar toen kwam ik nog van alles leuks tegen..oepsie. Dus hier nog een kleine toevoeging van wat ik nog meer shopte de laatste tijd voor Imre.

Shirtjes/Blousjes

Ik was bezig met Imre haar commode op te ruimen en kwam er achter dat ze eigenlijk vrij weinig shirts met lange mouwen nog had. Deze vind ik super handig voor de tijd tussen zomer en herfst in wanneer het soms fris is, maar soms ook warm. Hier had ze dus nog wat van nodig. Gelukkig kwam ik nog het een en ander tegen. De witte met bloempjes, streepjes, beestjes en de blauwe met stipjes zijn van Zara. De witte met streepjes op links, het zwarte vestje en effen blauwe en groene shirt zijn van de Hema. Het super leuke blousje met streepjes komt van de Wibra. Verrassend genoeg hadden ze daar hele leuke kleertjes allemaal en ook andere leuke spulletjes voor babykamertjes.

Broekjes

Ook shopte ik nog een aantal broekjes voor Im, omdat ik het super handig vind om genoeg effen (spijker)broekjes te hebben die makkelijk te combineren zijn met print. En die leuke met leopard print (Feetje) kon ik natuurlijk niet laten liggen. De twee bikerbroekjes (grijs &zwart) komen ook van de Wibra. De zwarte jeans op rechts van Zara en de zwarte legging van Hema.

Zo dit was alles wat ik de laatste tijd geshopt heb voor Imre dus ze kan weer een tijdje vooruit. Waar shoppen jullie graag voor jullie baby´s (online of winkel)? Let us know.

Liefs,

Marrit (en Priscilla)

12 gedachten over “Babygirl shoplog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s