Too Faced Chocolate Gold palette review

Hallo! Leuk dat je weer een kijkje neemt op Lipstickencupcakes. Een tijdje geleden kocht ik dit prachtige Chocolate Gold palette van Too Faced in het winkelcentrum El Corte Ingles in Malaga. Ik had dit palette al een tijdje op het oog, maar twijfelde even omdat ik al zo veel oogschaduw paletten heb. Ik besloot na het swatchen van dit palette dat deze toch wel heel anders is dan alle andere paletten die ik in mijn stash heb.

Toen ik de teaser van dit palette doorgestuurd kreeg van een vriendin met ”Omygod Pris deze moet je zien. Dit is echt iets voor jou” werd ik stiekem al een beetje wil en hebberig. Het duurde nog een aantal maanden voor deze uit zou komen, dus ik moest nog even geduld hebben. Toch heb ik nog even gewacht toen dit palette uit was met aanschaffen. Ik vond dat ik toch eigenlijk wel zat oogschaduws had, maar who was I kidding? Toen ik op vakantie was naar Nerja en wij een dagje gingen shoppen in Malaga belandde wij uiteraard in de mini Sephora in El Corte Ingles. Ik swatchtte het palette en werd hier super blij van. Ik vroeg Axel of ik dit palette nodig had in mijn leven. Stomme vraag, want duhhh natuurlijk had ik deze heus wel nodig(al vond hij overigens van niet). Net de dag ervoor had ik het goede nieuws gekregen dat ik een vast contract krijg voor onbepaalde tijd. Ik vond dat ik mijzelf hiervoor best een cadeautje mocht geven om het te vieren.

Het Chocolate Gold palette bevat 16 kleuren oogschaduw. 14 normale en twee grote. Net zoals de andere Chocolate Bars bevat ook dit palette weer cacaopoeder. Hierdoor ruikt dit palette ook naar echte chocola. Dit palette bevat 12 super glittery en sparkly kleurtjes en vier matte. Dit maakt dit palette heel anders dan alle andere Chocolate Bar paletten van Too Faced. De oogschaduws zijn super creamy, zacht en gepigmenteerd. Ook blenden ze erg fijn. Ik zou dit palette zeker aanraden als je net als ik fan bent van metallic, glittery en sparkly oogschaduw. Houd je meer van matte? Dan zou ik deze aan je voorbij laten gaan. Het palette kost €46,99 en is onder andere verkrijgbaar bij de Douglas. klik hier om deze te bestellen

20180820_115734
swatches
IMG-20180818-WA0068
Holla For A Dolla & Cocoa Truffle

Welke paletten zou jij nog graag willen hebben? laat het ons weten in de comments.

Liefs,

Priscilla (en Marrit)

18 gedachten over “Too Faced Chocolate Gold palette review

 1. Echt een super mooi palette! En wat een prachtige kleuren! De pigmentatie is ook helemaal top zo te zien!

  Heb zelf een dupe van too faced hihi, de i heart makeup chocolate in het donkerroze doosje.

  Jaren geleden had ik een paar mooie kleuren van Chanel. Dit merk zou ik graag weer terug zien in mijn stash maar helaas wordt dat dan heel lang sparen haha

  Like

 2. Ziet er waanzinnig uit! Ik ben niet zo goed met make up maar ik kan wel begrijpen waarom jij zo enthousiast over dit palette bent. Mooie kleuren!

  Like

 3. Mooie pigmentatie! Lijkt me een fijn pallette om te hebben, vind de prijs ook wel meevallen. Ga hem onthouden voor onze oudste dochter (en m dan zelf gewoon af en toe pikken haha)

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s