Smashbox + Vlada Petal Metal Highlighter review

Een tijdje geleden liep ik met Marrit in het centrum. As usual brachten wij even een bezoekje aan de Douglas, want ja al die mooie makeupjes zijn natuurlijk niet te weerstaan. Eigenlijk viel dit product mij pas laat op, maar toen ik dit product swatchtte was ik om! Wil je weten waarom? Lees dan snel verder:)

20180814_162528

20180814_172041.jpg

Ik had de Vlada collectie van Smashbox al een paar keer gezien in de Douglas, maar omdat ik eigenlijk (geen idee waarom) Smashbox altijd voorbij loop had ik deze nog niet eerder goed bekeken. Marrit en ik hadden ook beide nog nooit van Vlada gehoord, maar het blijkt dat dit dus een makeup artist is en dat ze nog al een hit is op Instagram. Toen ik de highlighter swatchtte was ik eigenlijk meteen om. De verpakking ziet er super luxueus uit. Het is een roségouden vierkant doosje met daarin een roos gestanst. Ook het product zelf is in de vorm van een roos, dit geeft een extra leuk effect. De highlighter is super glanzend, heeft een goede pigmentatie, is roségoud van kleur en heeft een klein glittertje. Ik kan altijd zo gelukkig worden van een mooie highlighter. Eerst had ik nog nooit van highlighter gehoord en had ik ook geen flauw idee wat ik hiermee aanmoest. Nu heb ik volgens mij al een aardige collectie opgebouwd. Deze zal zich (sorry but not sorry) vast en zeker nog wel gaan uitbreiden. Deze highlighter is ook nog verkrijgbaar in de kleur Prismatic Petal, maar deze vond ik persoonlijk niet zo mooi. Mocht je deze highlighter willen aanschaffen, twijfel dan niet te lang. Deze is namelijk limited edition en het is altijd zo naar als je graag iets hebben wil wat je niet meer krijgen kan. Je koopt deze highlighter voor €39,77 bij de Douglas. Dit is natuurlijk een aardig hoog prijsje, maar Douglas heeft soms aanbiedingen met 20% korting, waardoor zo’n mega mooie highlighter al aantrekkelijker wordt om te kopen. Helaas toen ik dit product kocht was deze actie er niet(twee dagen later wel haha.)

20180814_172758
aangezien poseren niet zo mijn ding is heb ik gekozen voor een grappige foto die ik naar Marrit heb gestuurd. Hier draag ik de highlighter

Welke highlighter moeten wij absoluut nog in onze stash toevoegen? Let us know in de comments.

Liefs,

Prsiscilla (en Marrit)

22 gedachten over “Smashbox + Vlada Petal Metal Highlighter review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s