Unboxing: JOSH V JV Anela Bag

Onlangs heb ik een nieuwe tas besteld en het leek mij leuk om jullie deze te laten zien. Ik ben dol op tassen en heb ook een leuke collectie opgebouwd inmiddels. Maar natuurlijk heb ik altijd een liefdevol thuis voor nog een. De tas die ik deze keer onderdak ga bieden is de Josh V JV Anela bag. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik nog nooit eerder wat besteld heb van Josh V en verder ook geen ervaring heb met de producten. Of dat ik haar echt kende. Maar ik zag deze tas voorbij komen op instagram (damn you instagram) en was op slag verliefd.

Deze tas deed mij gelijk ergens denk aan het Gucci Dionysus model. Ik vind dit een super mooie tas, maar ja daar zit natuurlijk ook een behoorlijk prijskaartje aan. En aangezien ik graag nog wil dat mijn dochtertje later kan studeren en ik ook geen nier te koop heb staan, blijft zo´n designerbag bij dromen (maar wie weet misschien one day). Dus toen ik deze JV Anela bag vond van Josh V twijfelde ik geen moment en bestelde deze gelijk. Benieuwd geworden naar deze tas? Kijk dan mee naar de unboxing.

edf

Op de website van Josh V (waar ik deze tas ook besteld heb) wordt de volgende omschrijving gegeven van de Anela tas:

 • 100% suède
 • JV-print voering
 • Hoogte: 19cm | Breedte: 30cm | Diepte: 5 tot 8cm
¨Bag-isfaction! De JV Anela tas is een iconisch exemplaar gemaakt van 100% suède. Het item is een perfecte tas die bij elke outfit past. Door de verstelbare chains, kan het item als handtas en als crossbody bag worden gedragen. De tas heeft aan de binnenzijde twee handige steekvakken en een vak dat afsluitbaar is met een rits. Aan de buitenzijde zit nog een vak over de gehele breedte en hoogte. Ga voor de perfecte combi en draag de Anela tas met de Elise laarzen!¨
En dan nu tijd om uit te pakken!
cof
Dit is hem dan, de Josh V Anela bag. Op het eerst gezicht een super mooie tas vond ik. Helemaal blij er mee. Maar toen ging ik de tas eens wat beter bekijken. Toen kwam ik er achter dat er hele grote vlekken aan de binnenkant van de tas zitten, het suede korrelt en dat de hardware vies en beschadigd is. Conclusie: deze tas is gewoon al gebruikt door iemand. WTF ze hebben mij gewoon een gebruikte tas opgestuurd. Ik ben dan ook zeer teleurgesteld in het merk Josh V en zal jullie dan ook zeker niet aanraden om daar een bestelling te plaatsen. Ik denk niet dat zo´n merk/bedrijf het kan maken om gebruikte spullen/slechte kwaliteit spullen te verkopen. Nou wilde ze mij 20 procent van het aankoopbedrag terug storten, maar dan blijft er nog een redelijk bedrag over voor wat in feite een tweedehands tas is. Dan zou ik zeggen, investeer je geld dan in merken zoals Furla of Rebecca Minkoff. Zeker heel erg jammer dit. Deze Josh V tas gaat dan ook zeker terug. Er komt vast weer een mooie tas voorbij, maar nooit weer van dit merk.
edf
cof
cof
Hebben jullie wel eens zoiets meegemaakt met tassen of producten van Josh V of andere merken? Of slechte online koop ervaringen? Laat het ons dan weten in de comments!
Liefs,
Marrit (en Priscilla)

27 gedachten over “Unboxing: JOSH V JV Anela Bag

 1. Jeetje wat belachelijk! Dat kan je echt niet maken…. Snap absoluut dat je daar niet nogmaals iets aan gaat schaffen! Wel een mooie tas verder trouwens…

  Liked by 1 persoon

 2. Oh wat spijtig! Ik dacht nog dat ze er goed uitzag in eerste instantie…
  Ik heb het nog niet meegemaakt, wel bestelde ik al eens speciale glazen
  waar ik 3/4 van gebroken ontving… Ik stuurde een foto op en ik kreeg
  meteen nieuwe! Ervaring rijker…

  Liked by 1 persoon

 3. Oh wauw wat een prachtige tas. Jammer dat ze niet gewoon een goed regeling treffen i.p.v. korting aan te bieden… Het kan natuurlijk gebeuren dat iets terug komt en niet goed gecheckt is, want alle orders handmatig checken is een echt karwei. Maar als klant wil je ook geen gebruikte tas ontvangen… Wat heb je nu uiteindelijk gedaan? De tas weer retour gestuurd? of hem gewoon gehouden?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s