Review: MAC Wisper of Guilt Extra Dimension Skinfinish

De MAC highlighter in Wisper of Guilt heeft een hele geschiedenis in de makeup wereld. Al vanaf het begin dat ik makeup tutorials ging kijken op Youtube, hoorde ik deze voorbij komen als een mysterieuze limited edtion highlighter van MAC. Volgens iedereen moest dit een fantastische highlighter zijn, maar dus (toen) niet meer verkrijgbaar. Na wat research kom ik erachter dat Wisper of Guilt voor de eerste keer werd uitgebracht in 2012. Sindsdien is deze highlighter nog terug gekomen in limited-edition collecties in 2016 en 2017. Tijdens een van deze collecties had ik Wisper of Guilt in mijn mandje, betaald, en een bestelbevestiging gekregen. En toen kreeg ik de volgende dag een mail met ¨grapje, dit product is toch uitverkocht¨. Je kan je dan ook voorstellen hoe blij ik dus was, toen ik erachter kwam dat Wisper of Guilt terug zou komen en permanent in de collectie dit keer. Maar leeft deze highlighter de hoog opgebouwde verwachtingen na? Lees mee voor mijn oordeel!

edf
Wisper of Guilt

Eerst even wat praktische informatie over dit product. Wisper of Guilt kom in de Extra dimension Skinfinish formule van MAC. Op de website wordt dit omschreven als: ¨Een highlighter in de vorm van vloeibaar poeder voor een lumineuze en mooi gedefineerde finish¨. Dat vloeibaar poeder dat vind ik een beetje raar klinken, maar ik heb altijd wel gemerkt dat deze highlighters inderdaad iets ´natter´ zijn dan mijn andere poeder highighters. Het zit inderdaad een beetje tussen een cream en poeder in. Maar wel meer richting de substantie van een poeder.

De kleur van Wisper of Guilt wordt omschreven als ¨light soft white with soft shimmery sheen´. Ehm ik denk niet dat ik het helemaal eens ben met deze omschrijving. Ik vind de kleur een soort bronzy champagne kleur. Dat van die soft shimmery sheen klopt wel! Ik heb Wisper of Guilt even voor de vergelijking naast mijn andere Extra Skinfinish highlighters geswatched, zodat je een wat beter idee krijgt van de kleur. De andere twee zijn Oh, Darling! en Superb. Je ziet dat Oh,Darling! veel meer goud is en Superb een stuk donderder en bronzy. Nou moet ik wel zeggen dat dit natuurlijk niet is hoe ze uiteindelijk er op je gezicht er uit gaan zien, want niemand (I hope) zet zo´n zwaar aangezette streep highlighter op het gezicht. Maar je krijgt wel een idee van hoe licht of donkere iedere kleur is en welke ondertoon ze hebben.

edf
Wisper of Guilt-Oh,Darling!-Superb
edf
Wisper of Guilt-Oh,Darling!-Superb

En dan is het nu tijd voor mijn oordeel over Wisper of Guilt. I LOVE IT!!!!!!!! Oke serieus, ik wil mijn hele lichaam ondersmeren met deze highlighter. De kleur vind ik perfect, niet te goud, niet te warm, niet te koel, niet te licht en niet te donker. En de glow die het geeft, is zo mooi. Het is zeker niet een subtiele highlighter, dus als je er niet zo fan van bent, zou ik deze overslaan. Maar als je wel van opvallende highlighters houdt, dan zou ik zeggen you need it in your life. Dit is echt in korte tijd een van mijn favoriete highlighters ever geworden. Als je heeel licht bent of heeel donker, zou ik wel aanraden om deze eerst even in de winkel te proberen. Maar ik denk dat iedereen die daar tussen in zit deze highlighter kan dragen. Ook blijft deze de hele dag goed zitten en is in intensiteit opbouwbaar. Dus voor een feestje kun je deze ook mooi wat extra aanzetten. Ik heb geen slecht woord over deze highlighter te zeggen. Wat mij betreft echt worth the hype en zal deze je dan ook zeker aanraden.

bty
Wisper of Guilt op het gezicht

De prijs van dit product is €32 euro. Tip: Douglas heeft tegenwoordig regelmatig 20% korting op MAC, dus even in de gaten houden en dan je slag slaan.

Hebben jullie de MAC Extra Dimension Skinfinish highlighters wel eens geprobeerd? Zo ja, wat is favoriete kleur en moeten wij zeker ook testen? Let us know in the comments.

Liefs,

Marrit (en Priscilla)

22 gedachten over “Review: MAC Wisper of Guilt Extra Dimension Skinfinish

  1. Ik vind Superb eigenlijk ook best mooi, maar misschien meer geschikt voor de getinte en donkere huid. Ik heb thuis wel wat skin finishes liggen, maar ik gebruik ze tegenwoordig niet meer zo vaak. Tenzij het zomer is en ik een lichte shimmer wil aanbrengen op mijn gebruinde huid.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s