Summer Style Favorites

Het is al een tijdje super lekker weer en de temperaturen stijgen flink de afgelopen weken. Dat terwijl het eigenlijk nog lente is. Omdat het bijna zomer is heb ik vast leuke artikelen gescoord die ik veel ga gebruiken deze zomer. Lees gauw mee om te kijken wat mijn Summer Style Favorites zijn.

IMG-20180607-WA0026

Zonnebril

Een goede zonnebril is belangrijk om je ogen goed te beschermen tegen UV-straling. Je beschermt toch ook je huid met een goede zonnebrand? Er zijn zat leuke zonnebrillen te krijgen, maar ze beschermen je ogen niet allemaal. Check daarom van te voren of deze je ogen zal beschermen. Buiten dat ze je ogen beschermen, is het ook gewoon een super leuke accessoire om je outfit helemaal af te maken. Ik heb gekozen voor een Ray-Ban zonnebril in de stijl Mat Havana. Het is een vrij kleine bril, maar ik heb ook best wel een klein hoofd. Ook oogt de bril vrij fragiel, omdat de pootjes redelijk dun zijn. Ik heb de bril al een aantal keren laten vallen, omdat ik nal klunzig kan zijn. De bril heeft het tot nu toe overleeft dus dat zegt een hoop haha.

IMG-20180607-WA0032

Badpak/bikini

’s Zomers ga ik het liefst elke dag naar het strand. Dit kan natuurlijk niet, want er moet ook gewerkt worden. Ik bedoel al die leuke goodies komen je helaas niet aanwaaien. oké genoeg gekkigheid….Ik kocht dit super awesome koraalkleurige badpak bij de El Corte Ingles (soort Spaanse Bijenkorf) in Malaga. Toen ik dit badpak zag hangen, dacht ik meteen oeeh die ziet er wel heel leuk uit. Toen ik het badpak paste wist ik het zeker, die wordt van mij. Het badpak sluit ook mooi aan. Ik was wel even bang dat het niet helemaal mooi zou zitten, omdat het badpak vrij laag uitgesneden is en ik dit model voor mijn borsten niet echt gewend was. Gelukkig viel dit reuze mee en zit dit badpak perfect.

IMG-20180607-WA0031

Strandtas

De flamingo’s vliegen je tegenwoordig om de oren. Je vindt ze op shirts, als zwembanden, voor in de tuin, in je interieur en kennelijk ook op strandtassen. Ik vind ze leuk. Altijd al gedaan. Toen ik nog heel klein was en nog maar net kon praten, ging ik met mijn ouders naar de dierentuin Ik heb vol fascinatie naar de flamingo’s staan kijken vertelde mijn moeder. Vervolgens riep ik de hele dag door: flamingooo. Het zijn dan ook gewoon leuke beesten en hé ze zijn roze….Ik stuitte per toeval op deze leuke strandtas toen ik op het strand was tijdens mijn vakantie en dacht: hmmm ik heb eigenlijk nog helemaal geen strandtas, en die heb ik straks wel nodig. Dus ik nam deze mee en ik ben er super blij mee. Ook hier ga ik veel gebruik van maken deze zomer.

IMG-20180607-WA0028

Portemonnee

Hoe leuk is deze cactus portemonnee? Cactussen zijn cool. Cactussen zijn ook tevens de enige planten op aarde die ik niet dood maak. Sinds kort gebruik ik weer een portemonnee. Voorheen had ik eigenlijk niet vaak meer cash op zak, omdat je bijna overal wel met je pinpas kan betalen. Nou heb ik tegenwoordig best wel weer wat kleingeld op zak en dan komt zo’n super schattige portemonnee natuurlijk wel goed van pas. Om bijvoorbeeld je kleingeld voor je lekkere ijsjes/cocktails mee te betalen. Ook kan je hier genoeg pasjes in kwijt. Je vindt deze leuke portemonnee op de webshop van Teedetail. Teedetail is een webshop met super leuke accessoires om je outfit helemaal mee compleet te maken. Ze hebben onder andere kettingen, oorbellen, portemonnee’s, make-up tasjes, enkelbandjes, bandana’s, tassen en zonnebrillen. Wat ook super leuk is aan deze webshop is dat de producten een fijn prijsje hebben, dus mocht je nog leuke accessoires nodig hebben om je outfit mee af te maken voor de zomer dan zou ik zeker een kijkje nemen.

Klik hier om de cactus portemonnee te shoppen

IMG-20180607-WA0010

Slides

Deze comfortabele army green bow slides voelen door het velvet materiaal heerlijk zacht aan en hebben een schattig strikje. Ik zag ze liggen en ze deden mij denken aan de YSL slides, alleen natuurlijk niet voor dezelfde prijs. Zelf zou ik deze dragen met een jeans of een jurkje. Wat ook erg fijn is, is dat ze ook geschikt zijn voor mensen met een iets bredere voet. Dit is vaak niet zo bij veel sandalen of slippers. Dus dat is is een groot pluspunt. Ik heb een redelijk brede voet en deze slides knellen mij niet. Ik vind ze ideaal, omdat je er letterlijk zo in kan sliden. En ik vind het persoonlijk net altijd iets netter en gekleder staan dan een flipflop. Deze army green bow slides kocht ik bij de Bristol.

IMG-20180607-WA0021

Chain pin earrings

Ook deze mooie oorbellen komen weer van Teedetail. Een musthave om je outfit af te maken. Het zijn knopjes met een hangertje er aan. Ik vind ze de ideale lengte, omdat ik niet een hele lange nek heb. Lange oorbellen kriebelen mij dan ook al gauw aan mijn nek of gaan heel stom hangen. Deze doen dat gelukkig niet. Ook zijn ze voor mij ideaal, omdat je ze met lang en vast haar kan dragen. Omdat ze zilverkleurig zijn kan je ze bij alle kleuren outfits wel dragen.

Klik hier om de Chain pin earrings te shoppen

Wat zijn jullie style must-haves voor in de zomer en welke moet ik absoluut nog aan mijn lijstje toevoegen? Laat het ons weten in de comments.

Liefs,

Priscilla (en Marrit)

¨Disclaimer: Dit artikel betreft een samenwerking¨

17 gedachten over “Summer Style Favorites

  1. Ik ben heel benieuwd hoe dat badpak zit! Ik ben ook al een tijdje op zoek maar ik kan nog steeds niet de goeie vinden ik vind deze wel heel leuk. Je bent zeker geen foto plaatsen dat je hem aan hebt? 😉☺️😎

    Like

  2. Ik vind Superb ook een hele mooi kleur. Mooi warm. Past goed bij mijn getinte huid. Misschien dat ik daar nog eens naar ga kijken. Ik heb thuis 2 limited editions liggen, maar gebruik ze niet meer zo vaak. Ik gebruik nu even meer voor de subtiele natural look. In de zomer wanneer ik bruiner ben wil ik nog wel eens een skinfinish gebruiken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s