Review: Maybelline FIT me matte + poreless foundation

Het is al tijdje wat warmer weer en het zonnetje heeft de afgelopen weken goed haar best gedaan. Dit had als gevolg dat mijn huid mooi bruin werd. Nu vind ik dit helemaal niet erg, maar hier moet natuurlijk wel mijn foundation op aangepast worden. De foundation die ik vorig jaar gebruikte was aan vervanging toe en dus ging ik op zoek naar een nieuwe. Toen ik in de Kruidvat was viel mijn oog op de Maybelline FIT me matte + poreless foundation. Benieuwd wat ik hier van vind? Lees dan gauw verder!

Over het algemeen switch ik niet zo vaak van foundation. Toen ik jonger was kocht ik vaak de verkeerde (lees: oranje) kleur bij de drogisterij. Sindsdien durf ik niet zo goed meer zomaar foundation te kopen en switch ik niet zo vaak. Ook heb ik een hele gevoelige huid en krijg ik na meerdere dagen foundation dragen, ondanks goed reinigen, snel een geïrriteerde huid. Al een hele tijd gebruik ik de Diorskin Forever foundation. Omdat deze vrij prijzig is en mijn huid vast nog bruiner wordt aangezien het nog maar lente is, wou ik niet meteen een klein fortuin uitgeven aan een nieuwe foundation en deze was ook nog eens in de aanbieding. Ik heb gekozen voor de kleur 320, omdat deze in de winkel meteen goed leek te matchen met mijn huid.

De Maybelline FIT me matte + poreless foundation heeft een medium dekking. Dit is iets wat ik super fijn vind. Mocht je graag meer dekking willen dan kan je altijd een beetje meer product gebruiken. De foundation is matte en is geschikt voor een normale tot vette huid. Dit vind ik persoonlijk super fijn voor de zomer, omdat ik met warmer weer toch wel merk dat mijn huid in mijn gezicht sneller vet wordt. Toen ik de foundation ’s ochtends aanbracht zat deze ’s avonds nog steeds mooi en mijn huid was niet zo vet als anders. Ook voor de prijs hoef je de foundation niet te laten liggen. Deze was €8,00 bij de Kruidvat.

 

 

Wat voor makeup producten gebruiken jullie het liefst in de zomer? Laat het ons weten in de comments!

Liefs,

Priscilla (en Marrit)

8 gedachten over “Review: Maybelline FIT me matte + poreless foundation

  1. Goeie tip, ik heb ook een vette huid (en woon tot overmaat van ramp in Maleisië waar het altijd 30 graden is) dus een matte foundation is voor mij een big must! Gelukkig kan ik hier ook Maybelline krijgen 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s