Review: Catrice Matt to Cheek Blush Stick & Strobe Glow Highlighter Stick

Dit een keer hebben wij een review voor jullie van de (nieuwe?) Catrice Blush en Highlighter sticks. Ik (Marrit) zag deze liggen in de trekpleister en ze deden mij gelijk denken aan de Nudesticks cream sticks, alleen voor een fractie van die prijs. De laatste tijd was ik al iets meer geinteresseerd in cream producten en wilde ik dat graag een keer proberen. Normaal gebruik ik alleen poeder producten en het leek mij leuk om dit een keer af te wisselen. Voor dit fijne prijsje leek mij dit de perfecte kans om cream producten te testen. Lees mee voor mijn oordeel over deze Catrice Blush en Highlighter sticks.

edf
01 Brownie & Clyde – 03 Game of Roses- 01 Tomorrowland White Gold

Van de Catrice Matt to Cheek Blush stick zijn drie varianten. Ik heb de kleuren 01 Brownie & Clyde en 03 Game of Roses. Er is ook nog een derde variant, 02 Peach Fiction. Catrice zegt over deze sticks dat het een creme-to-powder formule is die gemakkelijk te blenden en langhoudend is. Door de vorm zijn ze ideaal voor onderweg. Persoonlijk gebruik de de kleur 01 Brownie & Clyde niet als blush maar als cream bronzer. En deze geeft een prachtig bronzy effect, maar toch erg natuurlijk. Ik heb het blenden geprobeerd met zowel een beautyblender als met een kwast en mijn voorkeur gaat uit naar een kwast (Real Techniques Expert Face Brush). Ook de kleur 03 Game of Roses zorgt voor een gezond kleurtje op de wangen en smelt mooi samen met de huid. En dat de sticks lang blijven zitten klopt zeker. Ze overleefden bij mij een onder andere een dagje dierentuin en een dagje strand. Aan het eind van de dag zat het er nog mooi op, ondanks de hoge temperaturen van de afgelopen dagen. Ik wil dan ook zeker de kleur 02 Peach Fiction nog gaan aanschaffen, aangezien ik zo tevreden ben over deze twee.

Over de Catrice Strobe Glow Highlighter in de kleur 01 Tomorrowland White Gold heb ik eigenlijk maar een ding te zeggen en dat is WAUW. Wat is dit een prachtig product. Deze stick geeft een prachtige glow. En zoals de naam al zegt is het inderdaad een witgouden kleur. Ook als je niet van cream producten houdt, zal ik deze zeker eens swatchen in de winkel. Want als highlighter liefhebber moet je deze eigenlijk wel in je stash hebben. Deze is prachtig alleen, maar ook als basis met nog een (poeder) highlighter erover heen (shine bright like a diamond). Als ik een van de drie zou moeten kiezen, dan zal ik je deze aanraden. Er is ook nog een donkere versie 02 Ultra Golden Galaxy die ik zeker ook nog even wil swatchen.

edf
01 Brownie & Clyde – 03 Game of Roses- 01 Tomorrowland White Gold

Eindoordeel: Ik ben zeer positief verrast door de cream sticks van Catrice. Ze geven een mooi natuurlijk effect en blijven zeer lang zitten. Als je net als ik een keer cream producten wil gebruiken, maar ook als je dit al langer gebruikt, denk ik dat je zeer blij wordt van deze sticks.

Wat heeft jullie voorkeur? Poeder of cream producten? Let us know!

Liefs,

Marrit (en Priscilla)

18 gedachten over “Review: Catrice Matt to Cheek Blush Stick & Strobe Glow Highlighter Stick

  1. De sticks zien er mooi uit. Ze doen me denken aan de Kiko sticks en uiteraard die van Nars. Gelukkig Catrice is op veel plekken verkrijgbaar, dus erg handig. Ik vind de gouden het mooist. Blijven ze ook goed zitten met het warme weer als je veel zweet?

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s