Priscilla’s Lush favies

Lush is een merk waar ik echt gek op ben. Ik weet nog goed dat Marrit zei ik heb producten bij de Lush gekocht en ik dacht Lush? Wat is Lush dan nou weer? Nu heb ik een aardige verzameling aan de zwarte (voornamelijk lege) Lush potjes in mijn badkamer staan. Het leuke aan deze zwarte potjes is dat ze recyclebaar zijn. Als je vijf lege potjes inlevert bij een Lush filiaal mag je een vers masker t.w.v. €11,50 uitzoeken. Hoe leuk is dat? Verder is het mooie aan Lush dat zij hun producten op een duurzame en diervriendelijke manier maken. Vandaag deel ik met jullie mijn vier favoriete producten van Lush. Lees je mee?

Cup O’ Coffee

Cup o Coffee_web

De Cup O’ Coffee face and body mask is een masker voor je lichaam en gezicht met een reinigende werking. Door de structuur van de koffie kun je dit masker ook prima gebruiken als scrub. Zo gebruik ik dit product zelf het liefst. Vooral als ik iets minder tijd heb, maar toch mijn gezicht goed wil reinigen. Hoewel dit masker Cup O´ Coffee heet vind ik het toch niet heel erg naar koffie ruiken. Ik kan de geur ook niet plaatsen waar het dan wel naar moet ruiken, maar lekker vind ik de geur wel.

 

Tea Tree Water

218

Tea Tree Water is een toner met teatree. Dit heeft een antibacteriële werking. Wat betekent dat het werkt tegen de bacteriën die puistjes veroorzaken. Verder zit er jeneverbes en grapefruit in. De jeneverbes werkt ontstekingsremmend en de grapefruit werkt verstrakkend. Of dit laatste ook echt werkt, ik heb geen idee. Ik vind het in elk geval een super fijne toner. Als ik deze heb gebruikt, voel mijn gezicht altijd heel erg schoon. Ik gebruik de toner ’s ochtends na het douchen en ’s avonds als ik mijn make-up er af heb gehaald.

 

Aqua Marina

3978

Aqua marina is een gezichtsreiniger met drie soorten zeewier om je huid heerlijk zacht te maken. De aloë vera en de kleisoorten die in deze reiniger zitten zorgen voor een diep reinigend effect. De eerste keer dat ik deze reiniger gebruikte viel mij op dat deze iets meer de substantie heeft van een soort crème gel dan ik gewend ben van Lush. De meeste reinigers die ik van Lush had gebruikt, waren wat grover van structuur. Maar ik merk dat ik deze super fijn vind. Ook deze reiniger maakt mijn gezicht weer super zacht en schoon. Verder heb ik een erg gevoelige huid en deze reiniger geeft verder geen rare reacties op mijn huid (net als alle andere producten uit dit artikel).

 

Ultrabland

271

Ultrabland is een make-up reiniger op basis van bijenwas, honing en rozenwater. De eerste keer dat ik deze reiniger op mijn gezicht smeerde dacht ik ‘jakkes, wat is dit?’ Deze reiniger is  namelijk heel erg vet door de bijenwas. De reiniger haalt wel in een veeg al je make-up van je gezicht af. Hier moest ik dus even aan wennen. Ik heb het nog een paar keer de kans gegeven en nu bevalt deze mij super goed en is dit het enige product wat ik nog gebruik om mijn make-up er af te halen. Daarom hoort Ultrabland ook zeker in mijn lijstje met favorieten.

Hebben jullie al eens iets van dit fijne merk geprobeerd? Of denken jullie net als ik “wat is Lush nou weer” laat het ons weten in de comments.

Liefs Priscilla (en Marrit)

(Bron foto’s: http://www.lush.com)

18 gedachten over “Priscilla’s Lush favies

  1. Het ziet er erg fijn en smeerbaar uit. Het merk zelf ken ik niet. Maar je blog is voor mij wel uitnodiging om het merk eens te proberen.
    Wat ik een groot pluspunt vind is dat je de 5 lege potjes mag inleveren tegen een nieuw masker. Een goed initiatief.

    Liked by 1 persoon

  2. Hier in de buurt zit geen lush, maar ik ben wel heel erg benieuwd omdat ik veel goede verhalen heb gehoord. Als ik er een keer een tegenkom, stap ik zeker binnen!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s