Go-Go´s en absolute No-No´s van maart & april

Favie time! De maanden maart en april zijn weer voorbij dus dat betekent weer een favorieten en niet-zo-favorieten artikel. Ook deze maanden hebben wij weer veel make-up getest en delen wij graag onze ervaringen met jullie. Zet een bakje thee, plof op bank en kijk mee naar onze go-go´s en absolute no-no´s.

edf
Fenty Beauty – Lightning Dust & Fire Crystal Killawatt Freestyle Highligter duo en LA Girl Pro Matte HD Long Wear Matte Foundation

(Marrit): Deze maanden heb ik twee favies voor het gezicht. Mijn eerst absolute, beste, in-love favie is de LA Girl pro matte HD foundation. Wat ben ik dol op deze foundation! Zo als vele van jullie misschien zullen herkennen, ben ik altijd op zoek naar de perfecte foundation. En wat een zoektocht is dat, maar ik denk dat ik nu een heb gevonden die aardige in de buurt komt. En dat zegt heel wat! De LA Girl foundation geeft een prachtige finish, heeft een perfecte kleur voor mij (Naturel voor wanneer ik wit ben en Medium Beige voor wanneer ik tanned ben) en heeft een fijn prijsje. Als je nog op zoek bent naar die perfecte foundation, zou ik je zeker deze aanraden.

Ook favie van de afgelopen tijd was de Fenty Beauty Lightning Dust & Fire Crystal Killawat Freestyle Highlighter duo. Voor wie het nog niet weet, Fenty Beauty is de make-up lijn van Rihanna (ik geloof dat Fenty haar achternaam is). Ik kocht deze bij de Sephora in Luxemburg stad. Toevallig was ik daar de dag dat deze lijn gelanceerd werd. Mijn oog viel gelijk op deze highlighters. En ze zijn prachtig!. Lightning Dust is een zachte perzik tint mooi voor iedere dag. Fire Crystal is een hele mooie, wel een stuk heftigere, champagne tint. Ik draag deze gewoon ook overdag, maar als je niet van heftige highlights houdt, is deze perfect voor een avondje uit. Verder word ik ook erg gelukkig van de witte, holografische verpakking van deze highlighter.

edf
Colourpop-Moonchild, L’oréal #MLBB en L’oréal Blush In A Rush

Wat is een Go-Go´s en absolute No-No´s artikel op Lipstick&Cupcakes zonder lip favies? Deze keer heb ik er dan ook drie. De eerste is een lipgloss van Colourpop. Het is de lipgloss die gemaakt is in samenwerking met youTuber KathleenLights en heet Moonchild. Dit is een hele mooie zachte nude tint met een kleine gouden shimmer erin. Heel erg mooi op de lippen en past overal bij.

Mijn andere lip favies zijn beide van L´oréal. De eerste is in #MLBB van de nieuwe Color Riche Shine lipsticks. Wat mij gelijk opviel aan deze lijn is dat deze verdacht veel lijkt op de Rouge Volupte Shine lipsticks van Yves Saint Laurent. Zowel qua verpakking als qua formule. Maar ja beter goed gejat dan slecht bedacht zullen we maar zeggen. Dit neemt echt niet weg dat ik dit een FANTASTISCHE lippenstift vind. Zoveel zelf dat die misschien wel een van mijn all-time fave lipsticks is geworden. Toen ik met Priscilla voor het L’Oréal schap stond en wij deze lipsticks aan het bekijken waren, dachten wij eerst van #MLBB??! WTF betekent dat. Maar toen bedachten we al vrij snel dat het staat voor My Lips But Better. Tenminste dat denken we. En als je een niet al te donkere huidskleur hebt, is dat ook zeker wat het is.

Laatste lip favie is de kleur Blush In A Rush. Deze is van de  Color Riche Matte lijn van L’oréal in de bekende zwarte huls. Ik vind deze verpakking mooi klassiek en stijlvol. Maar…. de geur van deze lipstick. Tsja ik vind het persoonlijk naar oude oma make-up ruiken. Echter de kleur van deze lippenstift maakt een hoop goed. Blush In A Rush is hele mooie frisse, zacht roze kleur die op een of andere manier je hele gelaat laat stralen. Love it! En zeker ook geschikt voor deze tijd van het jaar.

edf
MAC Uninnterrupted Pro Longwear Eyeshadow & MAC Extended Play Gigiblack Lash

Mijn laatste Go-Go´s voor deze maand zijn voor de ogen. Favoriete oogschaduw is Uninterrupted van MAC. Nou geloof ik dat deze uit het assortiment was gehaald en nu weer terug is. En gelukkig maar, want dit is een geweldige oogschaduw. Dit is zo´n bekende babypoep/mosterd kleur die prachtige staat in je crease. Ook de formule van de prolong wear oogschaduws vind ik erg goed. Laatste Go-Go is de Extended Play Gigablack Lash van MAC. Zelf heb ik al jaren wimper extensions, dus deze mascara gebruik is dan ook voor mijn onderste wimpers. Dit borsteltje is daar perfect voor en kom precies in de hoekjes. Ook maakt deze mijn onderwimpers super vol, zodat ze matchen met mijn wimper extensions.

IMG-20180502-WA0016
Kiko Invisible Touch Face Fixing Powder – Catrice Spectra Light 01 Down The Milky Way – Kruidvat

(Priscilla):Mijn eerste favie voor het gezicht is de Kiko Invisible Powder. Ik ben er achter gekomen dat de poeder een nieuwe verpakking en een nieuwe naam heeft. De poeder heet nu Invisible Touch Face Fixing Powder. Wat ik zo fijn vind aan deze poeder is dat het je gezicht mooi mat maakt en super zacht. Ook blijft deze de hele dag door mat. De poeder heeft een soort sponskussen om de poeder op je gezicht aan te brengen. Ik heb dit een keer geprobeerd en dit beviel mij niet. Ik breng de poeder gewoon aan met een poederkwast.

Mijn volgende favie voor het gezicht is een ronde rose gold foundation kwast van de Kruidvat. Helaas moet ik er wel bij melden dat deze limited edition was en dus waarschijnlijk niet meer te koop is (sorry sorry sorry). Misschien als je goed zoekt bij een Kruidvat dat ze nog te vinden zijn. Toen ik deze kwast kocht was ik een beetje sceptisch eigenlijk. Waarom? Geen idee! Ik bracht het liefst altijd mijn foundation aan met een Beautyblender, maar ik moet zeggen dat de laatste tijd deze kwast het toch echt wint van de Beautyblender. De kwast brengt de foundation mooi egaal aan en geeft een mooi natuurlijk effect. Gelukkig zijn er nog heel veel andere merken die dit soorten kwasten in het assortiment hebben.

Mijn laatste favie is de Catrice Spectra Light  in de kleur 01 Down The Milky Way nagellak. Dit is een nagellak met een holografische glow. Het is een nagellak die op het eerste gezicht vrij zilver oogt, maar met het licht erop zie je alle kleuren van de regenboog. Het is een nagellak die goed dekt, lang blijft zitten en je hebt geen topcoat nodig vanwege de vele glitters. Wat ook super fijn is, is de prijs. Daar hoef je deze nagellak zeker niet voor te laten liggen.

IMG-20180502-WA0017
Catrice Spectra Light 01 Down The Milky Way

De eerste No-No die ik heb is de NYX Pore Filler. Marrit is altijd vol lof over de Angel Veil Primer van NYX, dus ik dacht laat ik dan de Pore Filler testen. Op internet las ik goede reviews over deze primer, dus ik had goede hoop. Toen ik deze aanbracht dacht ik dat de substantie een beetje hetzelfde zou zijn als de Porefessional van het merk Benefit. Daar leek het ook echt op. Tot ik dit goedje ging uitsmeren over mijn gezicht. De primer brokkelt en korrelt en ziet er gewoon een beetje viezig uit op je gezicht. Jammer wel, want de structuur voelde toch wel fijn. Ik zou deze niet gauw weer gebruiken en ook zeker niet weer kopen. Normaal gesproken ben ik heel erg tevreden over de  NYX producten, maar deze is het voor mij zeker niet.

De tweede en laatste No-No die ik heb is de I HEART MAKEUP Peach And Glow Palette. Ik vind de kleur eigenlijk best lelijk. Nu hoor ik je bijna denken ”Priscilla waarom koop je het dan?” Nou….ik heb de highlighters van dit merk gebruikt en die vond ik wel mooi, dus ik bestelde deze online op de gok. Misschien als ik wat lichter getint was, had ik de highlighter wel mooi gevonden, maar dit is gewoon niet mijn kleur. Ook vind ik de blush die er in zit veel te glitterig voor een blush. Ik vind de verpakking overigens wel echt super cute, maar dat is voor mij dan ook het enige positieve wat ik kan bedenken aan dit product.

IMG-20180502-WA0015
I HEART MAKEUP Peach And Glow Palette – NYX Pore Filler

 

Nieuwsgierig geworden naar een van deze producten? klik dan op onderstaande linkjes.

MAC Extended Play Gigablack Lash €20,00

MAC Uninterrupted €19,00

L’oréal Color Riche Matte €11,79

L’oréal Color Riche Shine €8,99

LA Girl Pro Matte HD Longwear Matte Foundation €9,95

Fenty Beauty Killawatt Freestyle Highlighter Duo $34,00

Colourpop Ultra Glossy Lip $6,00

Kiko Invisible Touch Face Fixing Powder € 12,95

Catrice Spectra Light €3,59

I HEART MAKEUP Peach and Glow Palette € 6,49

NYX Pore Filler €13,65

Dit waren ze dan onze favorieten voor de maand maart en april. Wat waren julie favorieten van de afgelopen maanden? Laat het ons weten in de comments.

Liefs,

Marrit en Priscilla

31 gedachten over “Go-Go´s en absolute No-No´s van maart & april

  1. Ik had geen idee dat Rihanna een eigen make-up lijn had!! Ik ken dan ook heel weinig (te weinig) van make-up. Ik wil mij er wel graag in verdiepen, want na 3 kinderen is het terug tijd om meer aan mezelf te denken, en me terug meer vrouw te voelen. Ik ben ook een nagelbijter, of moet ik zeggen… was!! Ik ben bijna 2 weken geleden gestopt en vanaf nu mag ik wel nagellak beginnen gebruiken 😀

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s