Favoriete rode lipsticks

Yaayyy today is Friday! Dat betekent dat er weer een nieuw artikel online staat op Lipstickencupcakes. Dit keer heeft Priscilla een artikel voor jullie met haar vier favoriete rode lipsticks Lees gauw mee om te kijken welke dit zijn!

Als eerste favoriet heb ik gekozen voor Ruby Woo van MAC. Dit is een hele bekende kleur van MAC. Als je deze kleur al kent zal je deze ook vrijwel meteen herkennen. Het is een felle rode kleur met een blauwe ondertoon. Het voordeel van de blauwe ondertoon is dat wanneer je deze kleur draagt je tanden extra wit lijken. Wie wil dat nou niet? Ruby Woo heeft een matte finish. Hierdoor is de lipstick erg droog. Ik kan me eigenlijk wel heel snel irriteren aan te droge lipstick, maar omdat de kleur zo mooi is, is dit toch een favoriet. Verder is de pigmentatie heel hoog. Dit is fijn, want hierdoor hoef je de lipstick bijna niet bij te werken. Het is wel aan te raden om voor het aanbrengen van de lipstick je lippen goed te scrubben voor een mooie egaal effect. Als tweede favoriet heb ik gekozen voor Russian Red. Dit is wederom een lippenstift van MAC. Russian Red is een koele rode lipstick en is echt rood-rood. Het is weer een matte lipstick, maar ik bedenk me net dat zo’n beetje al mijn favoriete rode lippenstiften matte zijn (op Kitten Heels na). Ondanks dat dit een matte lipstick is vind ik deze een stuk minder droog aanvoelen dan de andere matte lipsticks die ik heb van MAC. Ook bij deze geldt weer dat de pigmentatie van de lipstick heel hoog is en dat deze bijna geen bijwerking nodig heeft.

Mijn laatste twee favorieten zijn alle twee van NYX. Als eerste favoriete NYX lipstick heb ik gekozen voor Copenhagen. Dit is een Soft Matte Lip Cream. Deze heb ik gekregen van Marrit (wat is het toch een schatje hè?). Deze stond voor ik deze kreeg al hoog op mijn lijstje, maar deze kleur was helaas nooit verkrijgbaar (of ik greep elke keer mis). Copenhagen is een bordeaux rode kleur met een paarsige ondertoon. Deze lipstick breng je aan met een kwastje en heeft een zachte textuur. Copenhagen wordt niet heel erg droog, maar is wel mooi matte. Na een hapje en een drankje heeft deze wel een touch up nodig, maar dat vind ik niet storend. En als last but not least, heb ik voor jullie Kitten Heels. Dit is een lipstick van de lijn Liquid Suede. Dit is een cream lipstick met een oranje ondertoon. Super mooi voor de zomer dus. Kitten Heels is super gepigmenteerd, maar heeft wel bijwerking nodig na een paar uurtjes. Ook breng je deze aan met een kwastje.

1524135942022
Links boven: Kitten Heels – Rechts boven: Russian Red – Links onder: Copenhagen – Rechts onder : Ruby Woo
20180419_120152
Van links naar rechts: Ruby Woo – Russian Red – Copenhagen – Kitten Heels

no
Houden jullie ook zo van rode lipstick? Welke moet ik echt nog aan mijn collectie toevoegen en welke is jouw favoriet?

Liefs,

Priscilla (en Marrit)

24 gedachten over “Favoriete rode lipsticks

  1. Ik vind rode lippen bij anderen altijd prachtig! Mijn moeder draagt het ook en eigenlijk draag ik het zelf daarom niet, haha. Ik wil nog niet op mijn moeder lijken!

    Liked by 1 persoon

  2. Jij komt goed weg met de rode lipsticks! Ik heb een donkerrode lipstick van Bourjois maar telkens niet de juiste outfit om ermee weg te kunnen komen. Misschien van de zomer wel, want ik ben van mezelf heel bleek en wit maar in de zomer heb ik wat meer kleur in m’n gezicht!

    Like

  3. Love rode lippen! Ik voel me ook een stuk zekerder wanneer ik rode lippen heb. Het punt is alleen dat ik graag dan wel een lippenstift wil die heel lang goed blijft zitten en daarvan heb ik de meest ideale nog steeds niet gevonden.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s