What´s In My Travel Makeup Bag?

Yeeahh Friday! Dat betekent een nieuw artikel op Lipstick&Cupcakes. Aangezien ik (Marrit) binnenkort heerlijk een paar daagjes er tussen uit ga naar Gran Canaria, leek het mij leuk om jullie te laten zien wat ik meeneem aan makeup producten als ik op reis ga. Ik kies er voor om net even wat andere producten en kleurtjes van alles mee te nemen dan dat ik normaal aan producten gebruik. Ook heb ik wat inpak tips voor jullie.

edf

Op vakantie, en zeker daar waar het boven de 20 graden is, draag ik overdag niet veel makeup. Zeker geen foundation. Hoogstens wat concealer en wat poeder tegen de shine. Toch neem ik al deze producten wel mee voor ´s avonds, als we uit eten gaan bijvoorbeeld. Tip voor het inpakken van je makeup tas is om het te doen in de volgorde zoals je normaal ook je makeup doet. Bij mij is dat als eerste primer en als laatst lippenstift. Zo weet je zeker dat je niks vergeet.

Qua foundation (EX1 foundation) neem ik een mee met lichte dekking en iets donkerdere tint dan normaal (tan please). Ook de concealer (Maybelline Fit Me) heeft een medium dekking en de poeder is tranparant (Rimmel Stay Matte). Een transparante poeder is ideaal om mee te nemen, want zo zit je niet met kleurverschillen gedurende vakantie (dus niet in een keer een ghost effect door een te witte poeder). Setting spray (Essence Glow spray) en primer (Smashbox Poreminimizer, Catrice Prime and Fine en Clarins Tanning primer) neem ik ook mee om er zeker van te zijn dat alles op zijn plek blijft zitten en hopelijk niet er af smelt. Nog een tip is het meenemen van testers en mini´s. Scheelt een hoop ruimte in je makeup tas.

edf

Ik ga nergens heen zonder mijn all-time favorite bronzer (Rimmel bronzer in 026), dus deze gaat zeker nu ook met mij mee. Nog een tip is om met producten te reizen die wat goedkoper zijn en makkelijker te vervangen. Mocht er door het reizen (denk gooien met bagage op vliegvelden etc) wat kapot gaan, dan kun je dit makkelijker vervangen zonder je bankrekening te hoeven plunderen. Ook is het handig om palletjes mee te nemen (dus meerdere producten in een verpakking). Ook dit scheelt weer ruimte. Ik neem mee het W7 Bronze and Glow palette en Sleek contour kit. Ook neem ik nog twee blushes van Essence mee (Satin Love en Rose Me Up!), want ik wil graag extra blush opties hebben. Maar in principe is een natuurlijk ook voldoende.

edf

Qua oogschaduws neem ik alleen kleine paletten mee. Vaak doe ik niet hele uitgebreide ooglooks op vakantie, maar wil wel graag de optie hebben. Deze keer neem ik mee een palette van NYX (Ultimate palette in Warm Neutrals) en Urban Decay (Basic Mini). Of ik ze ga gebruiken dat weet ik alleen nog niet. Wat ik zeker wel ga gebruiken zijn mijn wenkbrauwpotlood (NYX Micro Brow pencil) en wenkbrauw gel (Essence Make Me Brow). Ik vind wenkbrauwen heel belangrijk. Als je wenkies goed zitten, zie je er gelijk stukken beter uit. Ook neem ik oogpotloodje (Bourjois) en mascara (Too Faced Better Than Sex) mee voor mijn onderste wimpers. Ik heb al heel lang wimper extensions, dus dat zit altijd goed.

edf

Jaa en dan komen we bij de afdeling lippen. Dit is waar het minimale, zo weinig mogelijk meenemen mis gaat bij mij. Ik kan nooit kiezen welke lip producten ik mee wil nemen. Wel vind ik het mooi om koraal en oranje tinten mee te nemen. Deze tinten staan namelijk super mooi als je een tan hebt. Ik heb het weten te houden op zeven lip producten (nog steeds belachelijk veel voor 8 dagen I know). Ik heb gekozen voor Nars Julie, Mac Coral Bliss en Peach Blossem. Ook neem ik twee liquid lipsticks mee van Wet ´n Wild in de kleuren Nudist Peach en Coral Corruption. Van Colourpop neem ik mee een lipgloss (Moonchild) en een super gave oranje kleur (Rever).

Dit was het dan! Alle makeup die ik meeneem op vakantie. Ik hoop dat jullie het leuk om een kijkje te nemen in mijn makeup tas voor op reis en iets hebben aan de inpak tips. Welk makeup product gaat met jullie mee naar iedere reisbestemming? Let us know!

Liefs,

Marrit (en Priscilla)

26 gedachten over “What´s In My Travel Makeup Bag?

 1. Zo laad ik m’n make-uptasje ook in! Ik breng m’n make-up aan en pak de producten na gebruik meteen in. 🙂 Ik neem op vakantie wel veel minder mee, foundation en concealer en dergelijke laat ik bijvoorbeeld lekker thuis. Wat ik wél altijd meeneem is matterend poeder, mascara, oogschaduw en lippenstift.

  Liked by 1 persoon

 2. Leuk om te zien wat je allemaal meeneemt. Je gebruikt hele andere producten, dan die ik gebruik maar het idee van inpakken is hetzelfde. Zelf probeer ik op vakantie wat minder make-up te gebruiken dan in het dagelijks leven. Je bent immers lekker weg en moet niet uren achter de spiegel staan.

  Liked by 1 persoon

 3. Wat een leuk artikel! Altijd leuk om te zien wat anderen meenemen aan beauty op vakantie 😀
  Die tip van inpakken op de manier hoe je je makeup doet ga ik onthouden!!
  Alvast heel veel plezier op gran canaria! Ik ga je zeker volgen op deze site want dit eiland staat op onze travel to go list 😀

  Like

 4. Wat een fijn vooruitzicht, lekker op vakantie! Mooie spullen heb je in je make up tas. Haha mijne ziet er een stuk leger uit. Echt onmisbaar vind ik mascara. Verder heb ik een wenkbrauwpotlood en wat bronzing powder. En een goede lipverzorger.
  Wij gaan over 3 weken naar Portugal maar ben vooral bezig met wat ik voor de kids moet inpakken Haha.

  Like

 5. Leuk dat je laat zien wat je qua make-up meeneemt op vakanties! Mag je dus ook gewoon zo’n niet-helemaal-doorzichtig make-uptasje meenemen in je handbagage? Doen ze daar niet moeilijk over?

  Liked by 1 persoon

 6. Wat een fijne, mooie en goede items! Herken het wel dat je op vakantie niet snel full face gaat! Desalniettemin neem ik vaak veel te veel mee, haha.

  Like

 7. Ik draag op vakantie niet zoveel make-up, wimperextensions lijken me echt zo chill en ziet er vaak beter uit dan mascara naar mijn mening. Ik hou van foto’s maken dus neem wel altijd een fris kleurtje mee voor overdag en wat neutrale tinten als avond makeup.

  Geniet van je vakantie!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s