Week in outfits

Eindelijk hebben wij vandaag voor jullie een fashion artikel. Dit heeft even geduurd, omdat wij nou eenmaal net ietsje meer hebben met beauty en food. Maar dat wil zeker niet zeggen dat wij niet dol zijn op fashion, want dat zijn wij zeker wel. Wij willen van af nu dan ook zeker regelmatig meer fashion artikelen gaan posten. Vandaag laat ik (Marrit) jullie zien wat mijn outfits waren de afgelopen week. Kijk mee!

Maandag

 

Op maandag droeg ik deze stoere, maar comfortabele outfit. Deze broek gaat echt favoriet worden voor aankomende lente/zomer. Deze zit namelijk super lekker en makkelijk te combineren. Hier droeg ik deze met dit leuke gestreepte shirt, rose gold sneakers en voor naar buiten met een aviator jacket. Voor wie het zich afvraagt: Imre haar geruite broekje is van Noppies en de draagzak is een Tula Free-To-Grow in Soar.

 • Aviator jacket: Loavies
 • Shirt: New look (via Zalando)
 • Broek: Topshop
 • Sneaker: Reebok (Gigi Haddid collectie)

Dinsdag

 

Dit super leuke shirt wat ik op dinsdag aanhad, zagen jullie al voorbij komen op onze instagram. Als je ons daar nog niet volgt, doe dat dan zeker even! (@lipstickencupcakes). Ik combineerde het shirt deze keer meer een zwarte skinny. Dit is de Joni jeans van Topshop. Dit is echt zo´n fijne broek. Deze zit als een joggingsbroek en rekt niet teveel uit. Ik ben groot fan. Ik heb dan ook twee zwarte en nog verschillende jeans hiervan in mijn kast hangen. Om de look net iets netter te maken, heb ik deze hier gecombineerd met een zwarte blazer en zwarte, korte laarsjes met gespen. Ook het contrast van de streepjes van het shirt met de taupe kleur van de tas vind ik een leuk effect geven.

 •  Shirt: Topshop (via Zalando)
 • Broek: Topshop (via Zalando)
 • Blazer: New look (via Asos)
 • Laarsjes: Vagabond
 • Tas: Guess

Woensdag

 

Persoonlijk hou ik ervan om stoer en netjes met elkaar te combineren. In de look mix ik dan ook het stoerdere leren jasje en army blouse met nette loafers. Ik weet dat deze schoenen zeker niet voor iedereen zijn. Priscilla bijvoorbeeld vindt ze erg lelijk. Maar ik hou ervan. Ik vind dat dat ze een outfit net een wat nettere en meer afgekleede look kunnen geven. Ook zitten ze super lekker en zijn ze nog vrij makkelijk te combineren. Lipkleur die ik hier draag is van MAC in de kleur So Chaud. Super mooie rood/oranje kleur.

 • Leren jasje: Loavies
 • Army blouse: H&M
 • Broek: Topshop (via Zalando)
 • Loafers: Asos
 • Tasje: Furla

Donderdag

 

Naast jeans ben ik ook dol op denim in de vorm van blousjes en jasjes. Of zoals hier in de vorm van een jurkje. Persoonlijk ben ik niet zo fan van denim op denim. Dus ik combineer dit dan ook vaak met een zwarte broek/panty. Hier heb ik bij het jurkje zwarte over-knee boots aan en een bruin tasje met een super leuk hengsel om de outfit net even wat extra´s te geven.

 • Denim jurkje: C&A
 • Panty: H&M
 • Laarzen: Primark
 • Tasje: Rebecca Minkoff

Vrijdag

 

Op vrijdag ging ik met Priscilla naar een beurs en daarom koos ik voor een comfortabele, maar toch leuke outfit. Blauwe jeans combineer ik hier met een fijn zwart shirt en zwarte loafers. Voor een pop of color draag ik er een leuk rood tasje bij.

 • Trui: Zara
 • Jeans: Topshop (via Zalando)
 • Loafers: Asos
 • Tasje: Costes

Zaterdag

 

 

Hier ging ik sushi eten met Priscilla. Ik vind het dan altijd wel leuk om wanneer ik uit eten ga, even extra aandacht aan mijn look te besteden. Hier draag ik een zwarte, lange blouse met bloemenprint. Zo´n bloemenprint geeft altijd een super leuk effect aan je look en ziet er ook vrij netjes uit vind ik. Ik combineer de blouse hier met zwarte skinny jeans en korte laarsjes met gesp. Ook kies ik er voor om er een riem bij te dragen.

 • Blouse: Only
 • Broek: Topshop (via Zalando)
 • Laarsjes: Vagabond
 • Riem: Zalando
 • Tasje: Furla

Zondag

edf

Zondag= chilldag. Haar in een knot en boyfriend jeans (is de Lucas jeans van Topshop). Maar wel gecombineerd met licht blauwe trui met pofmouwen en zwarte punt laarsjes om het een beetje netter te maken. De punt van het laarsje geeft een mooie tegenhanger voor het bolle van de trui. Zo lijk je niet te bol aan de bovenkant en is je silouhette wat meer in verhouding. En om de gehele look wat meer een boho vibe te geven combineer ik het met dit leuke tasje met een aztek printje op de voorkant.

 • Trui: H&M
 • Broek: Topshop (via Zalando).
 • Laarsjes: Vagabond
 • Tasje: Rebecca Minkoff
 • Riem: Asos

Dit was dan mijn week in outfits. Wat dragen jullie graag voor looks? En wat voor fashion artikelen vinden jullie leuk om van ons te zien? Laat het ons weten in de comments!

Liefs,

Marrit (& Priscilla)

27 gedachten over “Week in outfits

 1. Kan je de volgende keer iets grotere foto’s maken? En met de zelfontspanner? Ik wil HELEMAAL niet zeuren natuurlijk maar ik zie liever jullie dan de achterkant van de telefoon.

  Wel vind ik deze rubriek verder heel erg leuk. Mijn favorieten zijn de bloemen-op-zwart-top en de outfit met zwart-witte sjaal en kind. Het blijft inspireren, andermans kledingfoto’s!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s