Favoriete lente blushes

Het is weer vrijdag en dat betekent weer een nieuw artikel op Lipstick & Cupcakes. Aangezien de lente er aan zit te komen, vonden wij het leuk om onze favoriete lente blushes met jullie te delen. Als het zonnetje weer begint te schijnen (hopelijk snel), smeren wij graag een wat ander kleurtje op onze wangen dan in de herfst/winter. Waar wij daarin vaak voor wat diepere tinten gaan, zoals plums en mauves, kiezen wij in de lente vaak voor wat vrolijkere, lichtere tinten. Kijk mee naar welke dit zijn!

edf
Nars Gina-TheBalm Fratboy-Bobbi Brown Nectar-Benefit Coralista-MAC Peaches

(Marrit) Mijn eerste favoriete blush voor de lente is Nars Gina. Dit is een vrij nieuwe blush in mijn collectie. Ik ben sowieso erg dol op Nars blushes. De blushes hebben unieke kleuren, mooie verpakking en een goede formule. Gina is een wat diepere perzik tint die je gelaat mooi fris laat lijken. Deze blush is mat, dus zit mooi op de huid en wanneer het voorjaarszonnetje doorbreekt ben je zeker weten geen glitterbal. Een erg veelzijdige blush voor iedere dag en voor bij iedere look.

Tweede favoriet is Benefit Coralista. Als je een paar jaar terug YouTube filmpjes keek, had iedere Beautyguru het over deze blush. En met een goede reden. Het is een perzik/roze kleur met een prachtige sheen. Op de wangen zorgt Coralista voor een frisse kleur met een hele mooie glow. Pluspunt vind ik de super cute verpakking en deze blush heeft ook nog eens een lekker geurtje.

Ook favoriet voor de lente is de Bobbi Brown blush in de kleur Nectar. Als je wat een koelere ondertoon hebt of niet zo van warme blush houdt, is deze zeer geschikt voor je. Nectar is een wat donkere, koele roze/paarsige kleur. Op een of andere manier zorgt deze blush voor een soort bronzy effect. Ook de formule van deze blush is erg creamy, waardoor deze mooi aanbrengt en niet te poederig is op de huid.

Ene laatste favoriete lente blush van mij is Fratboy van TheBalm. De kleur van Fratboy is een beetje tussen roze en perzik in. Dit zorgt voor een hele frisse tint op je wangen. De formule van deze blush is wel iets droger, maar daar heb ik zelf nooit last van. Maar als je een hele droge huid hebt dan is dat wel iets om rekening mee te houden. En ook hier is de verpakking weer super cute, wat voor mij toch altijd ook wel een pluspunt is. Verder is ook de pansize van goed formaat, dus je krijgt veel blush voor je geld.

Laatste van mijn favorieten is MAC Peaches. Ook deze zag ik op een gegeven moment er veel voorbij komen op YuTube en besloot Peaches dan ook toe te voegen aan mijn collectie. En daar ben ik erg blij mee. Peaches, zo als de naam al zegt, is een echte perzik kleur. No suprises here. Maar deze zorgt er wel voor dat je een mooie, natuurlijke tint op je wangen krijgt. Peaches is een sheertone shimmer, wat zou betekenen dat hier kleine shimmertjes in zitten. Ik zelf zie dit niet en vind het dan ook meer een matte blush. Maar wel een die goed aanbrengt en totaal niet droog is. Dit is ook weer zo´n blush die overal bij mooi past.

edf
Gina-Coralista-Nectar-Fratboy-Peaches
edf
Makeup Revolution Palette-Milani Luminoso-Makeup Geek Spell Bound & Infatuation

(Priscilla) Mijn eerste blush die ik heb uitgezocht voor de lente is de meest linker kleur van het Makeup Revolution London Blush Palette. Het is een matte peachy orange blush met veel pigment. Dit is fijn, want zo heb je maar weinig product nodig. Het is een lekker fris kleurtje. In dit palette zitten vier highlighters in en vier blushes. Als ik deze blush ´s ochtends aanbreng, blijft deze de hele dag mooi zitten. Dit is ook de kleur uit dit palette die ik het meest gebruik. Toch is mijn volgende favoriete lente blush uit hetzelfde palette. Dit keer de meest rechter kleur. Dit is een felle matte oudroze kleur. Het is echt prachtige kleur. Het is niet een kleur die waar ik op af zou stormen als dit een enkele blush zou zijn, maar ik ben toch wel heel blij dat deze kleur in het palette zit. Nu heb ik wel de optie om deze bij een mooie lente look te gebruiken.

De derde lente blush die ik heb uitgekozen als favoriet is de Infatuation blush van het merk Makeupgeek. Als je meer van onze artikelen hebt gelezen dan weet je intussen dat wij gek zijn op Makeupgeek. Infatuation is een deep bronzy peach blush met een matte afwerking. Door het ‘’bronzy’’ effect krijg je een gezond gloedje op gezicht. De blush heeft veel pigment en blijft de hele dag mooi zitten.

De vierde blush voor dit artikel is Spell Bound. Wederom een blush van het merk Makeupgeek. Ook voor deze blush geldt, een super pigmentatie en een blush die lang blijft zitten. Spell Bound is een bruin roze blush met een matte afwerking. Ik heb gekozen voor losse blush pans. Dit vind ik zelf handig. Zo kan je makkelijk een palette vullen voor als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Op die manier neemt het weinig ruimte in beslag in je koffer (zo kun je weer nieuwe make-up kopen natuurlijk).

De laatste blush die ik super mooi vind voor de lente is de gehypete Luminoso Baked Blush van het merk Milani. Dit is wat mij betreft de mooiste van mijn vijf blushes in dit artikel. Dit is een koraalkleurige blush met gouden glitters en shimmers. Het is een blush met een heftige pigmentatie. Je hebt er echt maar een beetje van nodig voor een super mooi effect. Ik moet zeggen dat ik deze blush het hele jaar door draag, maar omdat deze zo mooi fris is van kleur is deze zeker geschikt voor de lente.

edf
Links Makeup Revolution-Rechts Makeup Revolution-Infatuation-Spell Bound-Luminoso

Dit waren ze dan! Onze favoriete blushes voor de lente. Wat is jullie favoriete lente blush en moeten wij zeker aan onze stash toevoegen voor als de lente eindelijk echt aanbreekt? Laat het ons weten in de comments!

Liefs,

Priscilla en Marrit

34 gedachten over “Favoriete lente blushes

 1. Leuk artikel! Ik gebruik eigenlijk nooit blush omdat ik een hele lichte huid heb en ik het dan niet zo subtiel krijg aangebracht. Maar de blush van colorista lijkt me wel erg mooi! 🙂

  Liked by 1 persoon

 2. Hiervan krijg ik spontaan zin om blush te kopen, haha! Ik heb nu een blush van MAC, maar wil er graag nog een bij hebben, namelijk de extra dimension blush van MAC. Ik vind het product er van de buitenkant alleen al zo leuk uit zien.

  Liked by 1 persoon

 3. Ik hou echt van de roze kleurtjes en minder van de persiek kleuren. Zelf heb ik er ook een goede thuis liggen, ben alleen even de naam vergeten. 🙈 waar kan je die fantastische paletten eigenlijk kopen? 😊

  Liked by 1 persoon

 4. Ik zelf gebruik geen blush, maar vind het wel heel mooi hoe jullie de kleuren goed naar voren hebben gebracht op jullie armen, dat maakt het verschil heel goed duidelijk.

  Like

 5. Oeh, mijn oog valt meteen op Coralista van Benefit! Wat issie mooi en de verpakking ook! Ik moet maar weer eens in mijn blush stash duiken met mn bleke snoet, haha.

  Liked by 1 persoon

 6. 🌸💐leuke blog mooie make- up ik heb van revolution de blush highlighter bronze..precies zo” n zwart doosje ook.Erg mooie kleurtjes blij mee ze die hierboven is ook echt mooi zeg🙊

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s