Go-Go´s en absolute No-No´s van januari en februari

Vandaag hebben wij weer een Go-Go´s en absolute No-No´s voor jullie. Dit keer twee maanden in een, aangezien wij vorige maand hebben overgeslagen..oepsie. Dit maal extra veel producten dus. Wij hebben weer een hoop favorieten die wij de afgelopen maanden gebruikt hebben. Dit keer zijn het veel lip favorieten geworden. Ook zijn er weer producten waar we helaas niet zo tevreden over waren. Kijk snel mee naar onze Go-Go´s en No-No´s van de maanden januari en februari.

selfp
Nars Albatros-MAC Plum Foolery-Soap and Glory Kick Ass concealer- Too Faced Born This Way-MAC Warm Soul-Colourpop In Nude Endo-Glamglow Glowsetter

(Marrit) Eerste favoriet van deze maand is het Colourpop In-Nude-Endo highlighter palette. Deze zagen jullie al voorbij komen op onze instagram foto van de bestelling die ik onlangs bij Colourpop had gedaan. En ik kan je vertellen dit palette is echt AWESOME. Deze higlighters geven echt mega veel glans. En dat voor de prijs. Dit palette kost namelijk $18, omgerekend is dit €14,50. Hiervoor krijg je zes highlighters van een redelijk formaat. Per highlighter betaal je dus maar €2,40. Even in vergelijking met bijvoorbeeld een Anastasia palette (die ik hier persoonlijk wel erg veel op vind lijken) waar je al snel €50 voor vier highlighters betaald. Zeker een grote favoriet van deze maand.

Volgende favoriet voor het gezicht deze maand is de MAC blush in de kleur Plum Foolery. Op de website van MAC wordt deze kleur omschreven als een ´Faintly Plum´. Hier ben ik het niet helemaal mee eens. Ik vind de kleur meer rozig dan plum, ook niet echt faintly. Wij dachten allebei toen we deze blush zagen dat het een dupe zou zijn voor de blush van Nars in de kleur Sin. Maar toen we ze eenmaal naast elkaar hadden geswatched bleken ze toch heel verschillend. Hier viel de rozige toon van Plum Foolery heel erg op naast de paarsige Sin. Verder is Plum Foolery een sheertone shimmer en dit zie je goed aan de gouden shimmertjes die er doorheen zitten. Dit geeft een heel mooi effect op de huid. Ik heb ook geen andere blush in mijn stash zitten die op Plum Foolery lijkt. Ik vind het echt een unieke blush.

Laatste favoriet voor het gezicht deze maand is de Glamglow Glowsetter setting spray. Ik kocht deze bij de Douglas is Duitsland toen wij naar de kerstmarkt waren. Ik nam toen eerst maar een kleine verpakking mee om uit te testen. Maar ik ben zeker zeer te spreken over deze setting spray. Ten eerste sprayt deze heel fijn. Het product komt er heel fijn uit als je sprayt en niet maakt niet van die grote stippen op je gezicht. Iets wat sommige setting sprays zeker kunnen doen. Ook laat deze je make-up heel mooi samen smelten en neemt het poederige effect weg. Ondanks dat het een glow spray is, en ik een iets vettigere huid heb, heb ik totaal geen last van gehad dat deze mij extra vet maakte of iets dergelijks. En als laatst pluspunt natuurlijk de verpakking. Wie houdt er niet van een roze fles op de kaptafel. Ik zou deze zeker weer kopen in de grote variant.

20180306_170045
Glad You Came – On The Loose – Fine Line – On Tempo – Morning After – Loosing Sleep

 

(Priscilla) Mijn eerste favie voor het gezicht is de Kick Ass concealer van het merk Soap & glory. In dit doosje met concealers en poeder zitten twee creme concealers. Een om te highlighten onder je ogen en een voor je gezicht. Om het geheel af te maken zit er nog een sealing powder in. De sealing powder heb ik dan ook veel gebruikt als setting powder voor onder mijn ogen. Het is een poeder die lichter maakt en oplicht, daardoor niet echt geschikt voor je hele gezicht. Tenzij je echt een hele lichte huidskleur hebt.De concealer vind ik eigenlijk net niet helemaal de goede kleur voor onder mijn ogen of mijn gezicht en daarom heb ik deze ook niet gebruikt.

Mijn volgende favie voor het gezicht is de blush Warm Soul van het merk MAC. Warm soul is een beetje ‘’peachy, bronzy en goldy’’ zo kan ik deze kleur het beste omschrijven denk ik. Er zitten kleine sparkles in, maar deze vallen op je gezicht niet heel erg op. Deze blush geeft een mooie warme gezonde gloed op je wangen. De pigmentatie van deze blush is precies goed. Het is niet te dekkend waardoor je de kleur mooi kan opbouwen tot het gewenste resultaat. Mijn derde favoriet is de Born This Way foundation van het merk Too Faced. Onlangs postte ik een review over dit product. Mocht je deze nog niet gelezen hebben en toch benieuwd zijn naar de foundation lees dan dat artikel nog even.

Mijn vierde en laatste favie voor het gezicht is de Albatross highlighter van het merk Nars.  Albatross lijkt op het eerste gezicht super licht, maar heeft een hele mooie groengeel gouden gloedje. Omdat de highlighter zo licht lijkt ben je al snel geneigd om er super veel van op te doen, maar dit is helemaal niet nodig, omdat de pigmentatie heel goed is. Marrit liet mij deze zien in de Sephora in Parijs. Eerst had ik mijn twijfels vanwege de lichte kleur, maar toen ik hem ging swatchen was ik meteen om en deze belandde al gauw in mijn mandje. We hebben hem getest op Marrit haar lichtere huid, maar we waren er beide overeen dat deze kleur te goud is voor mensen met een lichtere huidskleur.

20180306_164201
Soap And Glory Kick Ass Concealer – Nars Albatross – MAC Warm Soul – MAC Amber Lights
selfp
Colourpop Alyssa-MAC Honeylove-NYX Abu Dhabi-Lipland Tribeca-MAC Boy Bait

(Marrit) Qua lip favorieten heb ik er vier deze maand. De eerste is de MAC lipstick in de kleur Honeylove. Dit is een mooie, warme nude kleur met een matte finish. Een hele geschikte lipkleur die overal bij past en zowel erg mooi is voor overdag al s´avonds met bijvoorbeeld een smokey eye. Tweede lip favoriet van deze maand is een Colourpop ultra satin lip in de kleur Alyssa. Deze lipstick is gemaakt in samenwerking met YouTuber Kathleenlights. Het is een rozige, mauve kleur. Dit is weer eens wat anders de nude kleurtjes waar ik normaal voor ga. Zeker een hele mooie speciale kleur. Ook een iets andere kleur dan dat ik normaal draag, is de Lipland liquid lipstick in de kleur Tribeca. Deze is wel meer nude, maar een koele paarsige nude. Dit staat erg mooi bij lichtere huidjes met koele of neutrale ondertonen. Deze lipstick smeert fijn, blijft lang zitten en is niet super uitdrogend op je lippen. Het enige nadeel vind ik de verpakking. Toen ik deze lipstick online zag, vond ik de verpakking erg mooi. Maar toen ik deze in real life in mijn handen kreeg, vond ik de verpakking een beetje cheap eruit zien en voelen. Ik heb deze in de sale gekocht, dus vond het niet heel erg. Maar als dat soort dingen je kunnen irriteren is het iets om rekening mee te houden. Laatste lip favoriet deze maand is de lipglass van MAC in de kleur Boy Bait. Dit is een lichte nude kleur die gewoon overal bij past. Heb je een lichtere huid, houd je van gloss en van nude? Kijk dan zeker een keertje naar Boy Bait.

20180306_170429
Nyx Abu Dhabi – Mac Honeylove – Colourpop Alyssa – Lipland Tribeca – MAC Boybait – MAC Plum Foolery

(Priscilla) Mijn enige favie voor je lippen is de Soft matte lipcream in de kleur Abu Dhabi van het merk Nyx. Abu Dhabi is een beetje roze, bruin en nude en is een beetje warm van kleur. Zo kan ik deze kleur het beste omschrijven. Dit is de tweede tube in deze kleur die ik aan het opmaken ben, zo favoriet is deze kleur. Omdat deze lipcream een matte finish heeft blijft deze lang zitten. Ik vind deze wel het mooist wanneer ik twee laagjes heb opgesmeerd. Dan komt de kleur echt tot zijn recht.

IMG-20180309-WA0012
MAC amber Lights – Urban Decay Primer Potion – Essence #Lashesoftheday

(Priscilla)Mijn eerste favie voor je ogen is de Amber Lights oogschaduw van MAC. Amber Lights is een gouden oogschaduw die neigt naar koper. Deze oogschaduw heeft een frost finish. Dit wil zeggen dat er glitters en sparkles inzitten en dat het een metallic finish heeft. De pigmentatie van deze oogschaduw is super goed. Hierdoor hoef je er maar een beetje van te gebruiken. Ook blijft deze oogschaduw super lang zitten wat natuurlijk erg fijn is, want hierdoor hoef je deze ook niet bij te werken. Deze heb ik op de swatch foto gezet en kan je vinden bij de swatches van mijn gezichtsproducten.

Mijn volgende favie is de Eyeshadow Primer Potion van Urban Decay. Deze primer voor je oogschaduw trekt snel in en geeft een mooie basis aan je oogschaduw. Hierdoor blijft je oogschaduw beter en langer zitten. Ook zorgt dit product ervoor dat de oogschaduws zicht beter laten blenden. Ook gaat zo´n kleine tube echt super lang mee.

Mijn derde en laatste favie voor je ogen is de #Lashesoftheday mascara van het merk Essence. Ik heb eigenlijk al jaren geen mascara van Essence gekocht. Nu ik zie hoe fijn ik deze mascara vind vraag ik me af waarom ik deze eigenlijk al die tijd links heb laten liggen. Ik heb hele vervelende wimpers die wel eens hun eigen leven lijken te leiden. Mijn wimpers zijn super stijl, hebben geen volume en de haren zijn net als op mijn hoofd en de rest van mijn lichaam super dun. Normaal gesproken gebruik ik wel drie of vier mascara’s voor ik tevreden ben over het resultaat. Ik heb deze mascara veel gebruikt in combinatie met de Kiko mascara die ik in het vorige Go-Go’s en No-No’s artikel heb omschreven. Deze mascara geeft veel volume. Toch gebruik ik voor de extra krul liever nog de Kiko mascara er overheen.

selfp
Too Faced Born This Way-Rituals Miracle 3-1 mascara-Rituals Duo Baked Eyeshadow

(Marrit)Een hele grote No-No voor mij de ze maand is de helaas de Born This Way foundation van Too Faced. Deze zag je ook al voorbij komen in een review voor Priscilla. Normaal ben ik dol op Too Faced producten, maar deze foundation werkte echt niet voor mij. Ik heb nog nooit een foundation gehad die zo lelijk op mijn gezicht zat. De foundation maakte mij erg vettig en mijn complete gezicht werd shiny. Dit heb ik nooit met foundation, zelfs niet met de meer glanzende foundations. Ook de kleur van deze fondation was echt totaal niet passend. Ik had online mijn kleur opgezocht en kwam uit bij de kleur Vanilla. Online stond hier bij dat deze geschikt is voor een lichte huid met roze tot neutrale ondertonen. Helaas was deze kleur echt geel. Niet een beetje geel, maar Tweety geel. Verder denk ik dat deze foundation wel erg mooi is voor een droge huid. Maar zal zeker eerst even een tester proberen.

(Priscilla)Voor mijn No-No’s heb ik dit keer twee producten. Als eerste de Baked Eyeshadow van Rituals en als tweede de Rituals Miracle 3-in-1 mascara. Absolute No-No’s als je het mij vraagt en ik vind ook absoluut niet dat de mascara haar naam eer aan doet. Althans niet voor mijn wimpers. Ten eerste vind ik de prijs (€17.50) veel te duur voor een product dat mij geen volume geeft en ten tweede gaf deze mij ook geen krul. Het enige wat ik kan bedenken wat dit product bij mij deed was mijn wimpers wat zwart maken.

De Baked Eyeshadow heb ik dan wel gekregen, maar toch wil ik er iets over schrijven. Deze oogschaduw is super poederig en heeft bijna geen pigment. In dit oogschaduwdoosje zitten twee kleuren. Een witte icy shimmer met vooral heel veel glitter en verder niets. De andere kleur is een matte donkerblauw. Als je hard genoeg drukt heb je vast uiteindelijk pigment. Ik heb mij laten beïnvloeden door de verkoopster van de Rituals die dit product aan het promoten was. Zij gaf aan dat je bij het kopen van dit product nog een make-up box met 2 a 3 full-size producten cadeau kreeg. Dit stond mij natuurlijk wel aan al wist je van te voren niet wat er in je box zou zitten en ik elke box zit iets anders. In die van mijn vriendin die deze mascara ook gekocht heeft zat een lipgloss en een blush. In die van mij zaten een foundation (die zonder dat ik hem ook maar een keer gebruikt had al aan het lekken was in mijn make-up bak), een palletje met twee baked oogschaduws en een lippenstift. Dit zijn wel hele leuke cadeau’s die je erbij krijgt. Ik had gezien dat de foundation los verkocht werd voor €22,50. Dus mocht het je kleur zijn en de mascara je niet bevallen dan betaald het zich uiteindelijk toch terug. Helaas was dit voor mij ook niet het geval. Deze koop ik dus ook zeker niet weer.

Dit waren ze dan. Onze Go-Go´s en No-No´s van de maanden januari en februari. Wat waren jullie favoriete producten van de afgelopen maanden? En over welke waren jullie  niet zo tevreden? Laat het ons weten in de comments!

Liefs,

Priscilla & Marrit

 

 

14 gedachten over “Go-Go´s en absolute No-No´s van januari en februari

  1. Ik ben zelf een grote fan van de L’Oreal Paradise Extatic mascara. Sinds hij op de markt is hoorde ik er ineens zo veel over dat ik hem ook zelf ging proberen. En sindsdien koop ik hem steeds opnieuw. Ik vind L’Oreal sowieso veel fijne producten hebben.

    Liked by 1 persoon

  2. Ik ben niet zo tevreden van de Reaclemoon Watermelon Splash Douchefoam, hier was ik zo benieuwd naar maar achteraf was het een grote teleurstelling. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van de geur en de mousse, maar vind het zonde dat je zoveel nodig hebt van het product en dat het lijkt alsof je slagroom spuit wanneer je op de bus duwt.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s