Onze favoriete Makeup Geek oogschaduws #2

 

In ons vorige artikel konden jullie lezen wat de tien favoriete Makeup Geek oogschaduws van Marrit waren. We hebben toen al wat uitleg gegeven over waar we het besteld hadden, hoe dat ging en wat onze ervaring was. Vandaag is het de beurt aan Priscilla om haar tien favorieten met jullie te delen. Afhankelijk van de wisselkoers betaal je per oogschaduw gemiddeld zo’n €6,00, wat eigenlijk reuze meevalt. Wel raad ik je aan om ze te bestellen bij beautybay.com, zodat je niet met invoerrechten zit en zo niet voor een verrassing komt te staan. Ook heeft Beautybay vaak sale, maar dan moet je er wel snel bij zijn want anders is alles binnen tien minuten op. Wat nog erg leuk is om te weten is dat Makeupgeek cruelty free is en vrij is van parabenen. De losse oogschaduws van Makeup Geek zitten in een magnetische pan en kun je in een lege Z-palette stoppen. Lees gauw verder om er achter te komen wat de favoriete Makeup Geek oogschaduws van Priscilla zijn!

20171122_151902

Frappe- Frappe is een medium bruine oogschaduw met een demi-matte finish. Dit wil zeggen dat er micro glitterdeeltjes aan de oogschaduw zijn toegevoegd. Het grappige is dat wij eerst dachten dat deze oogschaduw mat was, maar dit is dus niet zo. Het valt alleen op als je de oogschaduw van heel dichtbij bekijkt. Frappe is ook een favorietje van Marrit. Dit komt, omdat Frappe past bij elke ooglook, veel dimensie creëert en niet too much is voor overdag. Ikzelf gebruik deze oogschaduw dan ook bijna altijd als ik oogschaduw op doe. Frappe is een kleur die goed mengt met een goede pigmentatie. Mocht je Makeup Geek oogschaduw gaan aanschaffen dan raad ik je zeker aan om deze mooie kleur zeker mee te bestellen.

Chickadee- Chickadee is een warme, okergele oogschaduw met een matte finish. Chickadee behoorde niet meteen tot mijn stash en ik heb dan ook even getwijfeld om deze kleur te bestellen, omdat ik eerst niet zo goed wist met wat ik met deze kleur moest combineren. Al gauw kwam ik er achter dat Chickadee zo’n beetje mooi staat bij alle kleuren die ik op dat moment gebruik. Ikzelf gebruik hem vaak met warme bruine oogschaduw of kleurtjes met een goudtint.

Morocco- Morocco is een rood-bruin-oranje oogschaduw met een matte finish. Deze is super mooi voor in je crease en laat je ogen er echt uit springen. Verder staat deze kleur mooi bij mijn huidskleur en mijn groene ogen, maar deze staat ook erg mooi bij een lichte huid met hele blauwe ogen. Morocco heeft een goede pigmentatie en laat zich goed mengen.

20171210_153818

Van links naar rechts: Peach Smoothie, Creme Brulee, Frappe, Chickadee en Morocco

Roulette- Roulette is een koperachtige oogschaduw met een zachte glanzende finish. Toen ik deze kleur binnenkreeg dacht ik meteen dat ik deze super mooi zou vinden en dat deze wel eens een van mijn favorieten kon gaan zijn. De oogschaduw smeert super fijn, blijft lang zitten en laat je ogen echt poppen. Vooral in combinatie met Marrit haar favie Cocoa Bear en onze gezamenlijke favies Peach Smoothie en Creme Brulee is hij heel mooi, maar zoals Marrit al eerder had geschreven gebruiken we deze oogschaduws eigenlijk altijd wel als basis.

Havoc – Havoc is een duochrome oogschaduw. Dit wil zeggen dat hij tweekleurig is. Havoc is een warme roodbruine kleur oogschaduw met reflecties van blauwgroene kleuren. Het leuke is ook dat niet veel merken dit soort oogschaduw hebben en dit maakt het dan ook net even iets specialer dan gewoon een oogschaduw. Bovendien is Havoc echt super gepigmenteerd en blijft de hele dag zitten.

Venom- Venom is een diepe, mosgroene oogschaduw met gouden shimmers. Marrit had deze kleur eerst gekocht en nadat ik deze bij haar zag, wist ik dat ik deze kleur ook moest hebben. Ik was eerst bang dat de groenige kleur niet zo zou opvallen, omdat ik ook groene ogen heb. Door de gouden sparkles was dit absoluut niet het geval. Overdag zou Venom ook prima kunnen met een lichtbruine oogschaduw zoals bijvoorbeeld Frappe. Ikzelf gebruik hem graag voor ’s avonds voor een feestje of met uitgaan.

Secret garden- Secret garden is ook weer een duochrome oogschaduw. Deze oogschaduw heeft een bruinrode basis met reflecties van blauwgroene shimmers. Toen ik het filmpje van Marlena met de nieuwste duochrome oogschaduws zag, wist ik meteen dat ik deze kleur moest hebben en dat ik deze super mooi zou vinden. Ik heb deze kleur nog niet gezien bij een lichte huid en lichte kleur ogen dus hoe hij daar bij staat kan ik nog niet beoordelen, maar ik weet wel dat hij bij een licht getinte huid met groene of bruine ogen en donker haar heel mooi staat. Deze kleur combineer ik vaak met een knalrode lipstick.

Starry Eyed- Starry Eyed is een super gepigmenteerde, lichte rosé gouden oogschaduw met een super shimmery, folieachtige finish. Het is een beetje een combinatie tussen een poeder oogschaduw en een crème oogschaduw. Door de hoge pigmentatie heb je eigenlijk ook geen primer nodig onder de oogschaduw, maar ik doe dat wel altijd. Deze kleur is mooi voor feestjes, maar overdag kan deze ook prima. Ik denk dat ik van de shimmer oogschaduws die ik heb, Starry Eyed het vaakst gebruik.

20171210_153720

Van links naar rechts: Starry Eyed, Havoc, Roulette, Venom en Secret Garden

Dit waren mijn tien favorietjes. Ga jij jezelf of een ander nog blij maken met de mooie kleuren van Makeupgeek voor de aanstaande feestdagen? Laat het ons dan even weten in de reacties.

 

Liefs, Priscilla (en Marrit)

10 gedachten over “Onze favoriete Makeup Geek oogschaduws #2

  1. Ik ken helemaal niet zo veel af van oogschaduw, maar ik vind het wel leuk om eens te dragen als ik bijvoorbeeld uitga. Het enige palette dat ik heb, is eentje met rosékleuren en eentje met grijstinten voor smokey eyes 🙂

    Liked by 1 persoon

  2. Wat een mooie kleuren zitten ertussen en ideaal dat je je eigen palet samenstelt. Bij de meeste pallets vind ik vaak maar enkele kleuren echt mooi staan. De overige blijven dan onaangeroerd, zo zonde.

    Liked by 1 persoon

  3. Zo leuk al die kleurtjes. Wel fijn dat je ze zelf mag kiezen want meestal gebruik je maar een klein deel van je make up. Alleen de kleuren die je mooi vindt worden gebruikt, de rest blijft onaangeroerd. Meestal wel zonde dan. 😊

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s