Go-Go’s en absolute No-No’s(november)

 

Jaja het is weer tijd voor een Go-Go´s en absolute No-No´s van de maand november. Ook al zijn we een beetje laat hiermee, we hopen dat jullie het alsnog leuk vinden om te zien wat onze favorieten waren van de afgelopen maand. Dit keer hebben wij als favorieten een foundation, lipstick, oogschaduw, concealer, twee blushes, twee poeders, een mascara, en een kwast. Deze maand hadden wij geen producten waarvan wij dachten owwww noooo. Kijk dus snel mee naar onze Go-Go´s van de maand november.

IMG-20171210-WA0020

Onze eerste favorieten zijn twee poeders. Favoriet van Marrit deze maand is de Sisley Phyto-poudre libre in de kleur 01 Irisee. Sisley is een erg prijzig merk, maar daar krijg je ook wel kwaliteit voor terug. Deze losse poeder geeft volgens de site een perfecte dekking, strijkt de huid glad, camoufleert en minimaliseert oneffenheden en verfijnt de huidstructuur zichtbaar. Verder zeggen ze dat deze poeder een combinatie is van fluweel en licht, de huid sublimeert, een perfecte gloed verspreidt en een weergaloze gloed geeft. Dat zijn nogal wat claims!! Maar deze poeder is echt een van de beste poeders die ik (Marrit) ooit gebruikt hebt. Het geeft inderdaad het effect alsof je een filter over je huid hebt. Zeker een hele grote aanrader. En nu rond de feestdagen zijn overal vaak kortingen, wat deze poeder iets minder prijzig maakt.

Priscilla haar favoriete poeder van deze maand is de Stay Matte Long Lasting Pressed Powder van Rimmel in de kleur 08 Cashmere. Meestal gebruik ik (Priscilla) een transparante poeder, omdat ik nooit echt een perfecte kleur kan vinden, maar tot nu toe gebruik ik deze erg vaak dus dat zegt heel wat! Rimmel claimt dat de poeder zo’n vijf uren blijft zitten en dit klopt ongeveer wel, maar als ik eerlijk ben, poeder ik nooit echt bij. Ik heb deze poeder in de aanbieding gekocht bij de Etos, wat hij precies kostte toen weet ik niet meer precies, maar duur zal hij niet zijn geweest.

IMG-20171210-WA0023

Favoriete foundation van deze maand is Wet ´N Wild photofocus foundation. Deze is verkijgbaar bij Boozyshop. De foundation is maar €6,99 en daarmee super budgetproof. Het zorgt voor een perfecte dekking en blijft lekker lang zitten. Ook blendt deze foundation makkelijk. Wij blenden onze foundation meestal met een beautyblender, maar ook met een kwast is deze foundation makkelijk aan te brengen. Een super fijne foundation voor een leuke prijs.

De Maybelline fit me concealer in de kleur 15 is deze maand ook favoriet. Deze concealer hebben we allebei en we vinden deze allebei super fijn. Deze heeft een goede dekking, licht mooi op en smeert fijn. Het gekke aan deze concealer is dat nummer 10 waarvan je zou denken dat deze lichter is, juist donkerder is en dat terwijl 20 toch echt ook weer donkerder is dan 10. Beetje vreemd! Als een van ons in Duitsland is, krijgt de ander eigenlijk altijd wel de opdracht om mee te nemen. In Duitsland is deze concealer namelijk bijna de helft goedkoper,

IMG-20171210-WA0019

IMG-20171210-WA0018

Twee favoriete blushes van deze maand zijn NARS Sin en NARS Luster. Sin hebben we gekocht toen we samen op citytrip naar Londen waren, al kun je dat beter een shoptrip noemen, want we hebben daar vooral veel geshopt. Zoveel dat Priscilla schoenen moest achterlaten, omdat de koffer niet meer dicht paste (oepsie!). Sin is een koele, paarse blush met een gouden shimmer waardoor hij toch weer een beetje warmte krijgt. Verder heeft deze blush een goede pigmentatie, waardoor je dus maar een klein beetje nodig hebt voor een groot effect. Luster is een warme, bronzen blush met gouden shimmers. Voor een lichte huid is deze wel erg warm en daarom misschien beter geschikt bij een iets gebruinde huid. Wanneer deze blush bij je huidtype past, is dit wel echt zo´n blush die bij iedere make-up look past.

IMG-20171210-WA0022

Een favoriete oogschaduw van deze maand is een MAC oogschaduw in de kleur Texture. Dit is een warme licht bruin-oranje kleur met een kleine shimmer erin. Eenmaal op het oog is van deze shimmer weinig terug te zien, maar dit zorgt er wel voor dat deze oogschaduw super makkelijk blendt in de crease. Dit is echt zo´n oogschaduw welke je bij iedere ooglook kan gebruiken om de look wat warmer te maken of om nog wat beter te blenden. Een erg veelzijdige oogschaduw die niet in je stash mag ontbreken wat mij (Marrit) betreft.

De Unforgettable mascara van KIKO is een mascara die absoluut favoriet is deze maand. Voor ik (Priscilla) deze mascara had, gebruikte ik wel vier of vijf verschillende mascara’s tegelijk voor ik tevreden was. Nu ik deze heb, gebruik ik eigenlijk alleen nog een mascara van Lancome en daarna de KIKO. Voor mij is dat al een hele verbetering! Van mezelf heb ik hele stijle, dunne wimperharen, maar dat heb ik helaas overal. Deze mascara zorgt voor superveel volume en mooie gekrulde wimpers. Wat mij betreft een top product en zeker voor het geld.

De lipstick die ik de afgelopen maand veel heb gedragen is de Rimmel Kate Moss lipstick in nummer 45. Jammer genoeg hebben deze lipsticks geen leuke namen, maar dus heel saai nummers. Deze lipstick heeft een satin finish en blijft daardoor niet heel lang zitten, maar het is wel zo´n lipstick die je makkelijk bijwerkt, zelfs zonder spiegel. Nummer 45 is mooie mauve-nude kleur die overal bij past. Zowel bij minimale make-up looks als bij bijvoorbeeld een mooie smokey eye.

Gezamelijk favoriet afgelopen maand was de highlight brush 312 van de kerstcollectie van Hema. Deze kwast loopt in een punt waardoor de highlighter heel precies aan te brengen is. Handig ook bijvoorbeeld voor highlighter aan te brengen op je neus. De platte kant van de kwast zorgt ervoor dat je de highlighter makkelijk kunt blenden. En ook deze is weer lekker budgetproof. Deze is alleen wel limited-edition. Dus wil je deze scoren, kijk dan snel even bij een Hema bij je in de buurt.

Dit waren ze weer onze favorieten van de maand november. Wat waren jullie favorieten de afgelopen maand? Laat het ons weten in de comments. Verder zijn wij ook van plan een artikel te maken over onze jaarlijkse favorieten. Laat ons ook weten of jullie dat leuk vinden om te zien.

Liefs,

Priscilla & Marrit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s