Onze favoriete Makeup Geek eyeshadows

 

Vandaag delen wij met jullie onze favoriete oogschaduws van het merk Makeup Geek. Dit is het merk van YouTuber Marlena. Drie jaar geleden bestelden wij onze eerst oogschaduws. Deze moesten toen nog uit Amerika komen. Na drie lange weken wachten, kwamen ze eindelijk binnen. Gelijk waren wij enthousiast over deze oogschaduws. Wat een mooie kleuren en pigmentatie. Ook blenden deze oogschaduws als de beste. Je kunt dus wel zeggen dat Makeup Geek oogschaduws met stipt op nummer 1 bij ons staan wat betreft oogschaduws. Inmiddels is onze collectie redelijk uitgebreid sindsdien. Ze zijn nu ook makkelijker verkrijgbaar sinds ze bij Beautybay zijn. Het was een zeer moeilijke selectie voor ons, maar we hebben allebei tien favorieten gekozen. Handig voor als je voor de eerste keer Makeup Geek oogschaduws wil bestellen, maar door de vele keuze door de bomen het bos niet meer ziet. Vandaag zijn de favorieten van Marrit aan de beurt. Die van Priscilla komen binnenkort online. Kijk mee!

20171130_120046

Van links naar rechts: Mirage-Peach Smoothie-Creme Brulee-Frappe-Desert Sands-Grandstand-Homecoming-Sidekick-Cocoa Bear-Americano

Mijn eerste favoriete oogschaduw is de kleur Mirage. Op de site van Makeup geek wordt deze kleur omschreven als een ¨warm buttercream with a satin-matte finish¨. Wat een warm buttercream precies is geen idee, maar ik zou deze kleur omschrijven als een neutrale licht goudgele kleur. Niet te warm, niet te koel. De satin-matte finish klopt helemaal. Ik gebruik deze oogschaduw vooral als highlighter op het wenkbrauwbot of over het hele ooglid.

De volgende twee oogschaduws zijn Peach Smoothie en Creme Brulee. Deze twee oogschaduws gebruik ik op dezelfde manier en ik mix deze kleuren ook vaak met elkaar. Deze oogschaduws gebruik ik als zogenoemde ´transition color´. Dus de kleur die je als eerste op je oog aanbrengt met een fluffy blending kwast. Peach Smoothie is een warme, zachte perzik kleur, net iets donkerder dan mijn huidskleur. Creme brulee is wat meer een lichtbruine, neutralere kleur. Ik gebruik deze oogschaduws bijna iedere dag en bij iedere ooglook. Ik heb deze twee dan ook bijna helemaal opgemaakt en voor de foto moest ik zelfs even nieuwe pakken om te laten zien. Dat zegt dus wel wat over hoeveel ik deze twee oogshaduws gebruik. Creme brulee is tevens een favie van Priscilla. Frappe is ook een van onze gezamenlijke favorieten, maar die laat Priscilla zien bij haar favorieten die binnenkort online komen.

20171130_120534

Van onder naar boven: Mirage-Peach Smoothie-Creme Brulee-Frappe

20171201_111331

Van links naar rechts: Mirage-Peach Smoothie-Creme Brulee-Frappe

Mijn volgende drie favorieten zijn Desert Sands, Sidekick en Cocoa Bear. Deze laatste is echt groot favoriet bij mij en vind ik wel echt een must-have wat betreft Makeup Geek oogschaduws. Cocoa Bear is een warme, rood-bruine kleur en kan op vele manieren gebruikt worden. Als ´crease´ color of in de outer-v. Maar deze staat ook bijvoorbeeld prachtig op het hele ooglid bij een smokey eye. Desert Sands is echt een mosterdgele kleur. In de eerste instantie zou je misschien denken waarom deze in hemelsnaam favoriet is. Maar verwerkt in een ooglook is dit echt een prachtige kleur voor in je crease, die elke ooglook wat meer warmte en dimensie kan geven. Sidekick gebruik ik een beetje op dezelfde manier als Cocoa Bear, de kleuren lijken dan ook redelijk op elkaar. Sidekick is alleen wat lichter dan Cocoa Bear wat meer oranje, dus wat warmer. Deze oogschaduw is net als Cocoa Bear erg veelzijdig. Ik denk niet dat je beide nodig hebt opzich, het hangt er maar net vanaf welke kleur je meer aanspreekt en bij je past.

20171130_120626

Van onder naar boven: Desert Sands-Cocao Bear-Sidekick

20171201_111502

Van links naar rechts: Desert Sands-Sidekick-Cocoa Bear

Twee favorieten die ik gebruik voor over het gehele ooglid zijn Homecoming en Grandstand. Deze laatste is een foiled oogschaduw. Deze oogschaduws zijn super gepigmenteerd, creamy, en dus folie-achtig. Ik breng deze foiled shadows altijd aan met mijn vinger of met een platte kwast (ik gebruik de Mac 242 kwast hiervoor). Grandstand is een super mooie rose-golden kleur. Deze kun je gebruiken voor een elke dag, maar zeker ook heel mooi voor een feestje verwerkt in een wat heftigere ooglook. Zeker ook een must-have wat mij betreft. De andere kleur die ik graag gebruik voor over het gehele ooglid is Homecoming. Volgens mij is dit niet een van de hele populaire kleuren van MUG, tenminste ik zie deze niet zo vaak voorbij komen. Maar Homecoming is echt een hele mooie taupe kleur die ook weer op vele manieren te gebruiken is. Deze is een stuk koeler dan Grandstand. Dus als je meer van koelere kleuren houdt, is Homecoming een betere optie voor je.

Mijn laatste favoriet is Americano. Dit is diep bruine kleur met een paarse ondertoon. Wat mij betreft is donkere bruine kleur echt een must-have in iedereens oogschaduw collectie. Ik gebruik Americano vaak in de outer-v om een ooglook wat donkerder te maken. Door donkerbruin te gebruiken in plaats van zwart wordt het vaak wat minder hard. Americano past wat mij betreft bij iedere ooglook en daarom ook super veelzijdig.

20171130_120701

Van onder naar boven: Grandstand-Homecoming-Americano

20171201_111636

Van links naar rechts: Grandstand-Homecoming-Americano

Dit waren ze dan, mijn tien favoriete Makeup Geek oogschaduws. Binnenkort komt het artikel online met Priscilla haar favorieten, dus kijk daar zeker naar uit. Wat zijn jullie favorieten van Makeup Geek? Laat het ons weten in de comments.

Liefs,

Marrit (en Priscilla)

 

 

 

 

Een gedachte over “Onze favoriete Makeup Geek eyeshadows

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s