Mini Tarte Haul

 

Onlangs deed ik mijn allereerste bestelling op de Tarte website. Dit Amerikaanse merk had ik al heel vaak voorbij zien komen op YouTube. Tarte is vooral bekend van de Shape Tape concealer, Amazonian Clay blushes, en hun Tartelette palettes. Tarte producten zijn vegan en cruelty-free. Ook worden deze gemaakt zonder o.a. parabenen, minerale olie, en gluten. Dit klinkt erg goed!

IMG-20171113-WA0007

De Tarte producten van links naar rechts: Shape Tape concealer-Blush Bazaar palette-Amazonian Clay Blush

IMG-20171113-WA0004

Super leuk verpakt in unicorn papier

Al vaker heb ik op het punt gestaan om Tarte te bestellen. Aangezien het alleen in Amerika verkrijgbaar is, leek het mij zoveel gedoe. En dan heb je vaak ook nog de douane kosten die er over heen komen. Wat mij deze keer toch overhaalde om te bestellen, was het nieuwe blush palette uit de kerst collectie van Tarte. Deze moest en zou ik hebben. Je kunt Tarte bestellen via de Amerikaanse Sephora website of rechtstreeks via de Tarte website. Ik heb rechtstreeks via de Tarte website besteld en hoefde deze keer gelukkig geen douane kosten te betalen aan de deur. Kijk mee naar wat ik heb besteld!

IMG-20171113-WA0010

Van boven naar beneden en met de klok mee: Whimsical-Angelic-Fortunate-Skillful-Exhilarating en Authentic-Endless-Dainty-Extraordinary-Worthy

20171114_152959

Van links naar rechts: Whimsical-Angelic-Fortunate-Skillful-Exhilarating

20171114_153532

Van links naar rechts: Worthy-Authentic-Endless-Dainty-Extraordinary

Als eerste laat ik natuurlijk het blush palette uit de kerst collectie zien die ik moest hebben. Dit palette heet voluit het Tarte Blush Bazaar palette. Dit palette is limited-edition. Het palette is rond met een vrolijke voorkant met allemaal kleurtjes. Er zitten 8 blushes in en 2 highlighters. Aan beide kanten zitten 5 pans met er tussen een plastic flapje zodat de pans niet tegen elkaar aankomen. Dit palette kost €48, wat dus neer komt op €4,80 per highlight/blush. Persoonlijk vind ik dit een erg goed deal. De pans in dit palette zijn alleen wel wat kleiner dan een gemiddelde blush pan. Maar ja, ik heb nog nooit een blush volledig opgemaakt, dus wat dat betreft maakt mij dat niks uit.

Dit palette heeft alle kleuren blush die je ooit nodig zult hebben. Er zitten neutrale, roze, peachy, en diepere tinten blush in. Zo op het eerste gezicht zijn mijn favorieten uit dit palette de kleuren Angelic, Endless, en Extraordinary. De highlighters uit dit palette zien er ook prachtig uit. Whimsical is wat meer een diepere gouden kleur en Worthy is wat lichter en roziger. Genoeg om uit te kiezen dus!

IMG-20171113-WA0008

Tarte Shape Tape concealer

Het volgende wat ik bestelde is de Tarte Shape Tape concealer. Dit is veruit de concealer die het meest gebruikt/aangeraden wordt door Amerikaanse YouTubers. Dit maakte mij erg nieuwsgierig naar deze concealer. Ik bestelde deze dan ook en in de kleur fair neutral. Volgens de Tarte website is deze concealer full-coverage, makkelijk te blenden en geeft deze een verhelderend effect heeft onder de ogen. Verder claimen ze dat de concealer een flawless, matte finish geeft, zelfs wanneer je een droge huid, fijne lijntjes of problemen met je porieen hebt. Ze geven zelfs aan dat je deze concealer niet hoeft te setten onder je ogen!

In de Tarte Shape Tape concealer zit shea butter, mango seed butter en licorice root extract. Al deze natuurlijke ingredienten moeten zorgen voor een vochtinbrengende werking, bescherming tegen vrije radicalen, en het behouden van huid elasticiteit. Dit zijn nogal wat claims! Ik vind de verpakking van deze erg leuk met de versierde dop. Verder is de applicator echt mega groot. Zo´n grote applicator heb ik nog gezien bij een concealer. Ik ben erg benieuwd of deze concealer zo goed is als beweerd wordt.

20171111_123951 (1)

Tarte Amazonian Clay blush in Exposed

Het laatste wat ik bestelde is de Tarte Amazonian Clay blush in de kleur Exposed. Deze blush had ik ook al meerdere malen op YouTube voorbij zien komen en ik had dan ook al langer een oogje op deze blush. De blush zit in een simpele, maar stevige verpakking met een spiegeltje. De kleur van doosje komt ongeveer overeen met de kleur van de blush. De blush heeft een patroon van een soort boom met blaadjes eromheen en aan de onderkant staat Tarte. Alle Amazonian Clay blushes hebben deze print, de blushes uit het Bazaar palette ook. Exposed heeft een neutrale kleur met een rozige ondertoon. Dit lijkt mij echt zo´n blush die bij elke make-up look past.

Mocht ik nog een keer een bestelling doen bij Tarte dan ga ik voor de liquid lipsticks, daar heb ik ook goede verhalen over gehoord. Ook zou ik eventueel een Tarte Tartelette palette bestellen. Ik vind het nieuwe Tartlette Toasted palette erg mooi, maar ik heb al super veel diezelfde kleuren oogschaduws. Dan zou ik eerder gaan voor het Tartelette In Bloom palette. Wat zijn jullie aanraders wat betreft Tarte producten? Laat het ons weten in de comments!

Dikke kus,

Marrit (en Priscilla)

 

2 gedachten over “Mini Tarte Haul

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s